ισπανική MICE

Η ισπανική MICE βιομηχανία προσέγγισε την Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του ταξιδιού εξοικείωσης που πραγματοποίησαν επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού στην συμπρωτεύουσα.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε από το Thessaloniki Convention Bureau (TCB), σε συνεργασία με την Aegean Airlines, από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου, οπότε και 10 εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών συνεδριακού τουρισμού και ταξιδιών κινήτρων από την Ισπανία επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και γνώρισαν την πόλη με ένα πρόγραμμα γεμάτο εμπειρίες.

ισπανική MICEΚατά τη διάρκεια του ταξιδιού πραγματοποιήθηκαν 140 Β2Β συναντήσεις μέσω ενός καλά δομημένου προγράμματος, όπου τα μέλη του TCB είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εταιρείες τους, αλλά και να γνωρίσουν τις ανάγκες της ισπανικής αγοράς.

Οι Ισπανοί εκπρόσωποι εταιρειών από την πλευρά τους είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, να μάθουν για την ιστορία της και να γευτούν τοπικές γεύσεις.

Το TCB fam trip από την Ισπανία αποτελεί ακόμη μια δράση του Thessaloniki Convention Bureau, που, σε συνεργασία με την Aegean Airlines, προσεγγίζει και προσκαλεί επαγγελματίες της παγκόσμιας MICE βιομηχανίας, με στόχο την προσέλκυση επαγγελματικών διοργανώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας