Στις 1,3 εκατομμύρια θέσεις αυξάνει τη χωρητικότητά της στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2023 ο όμιλος Jet2.com και Jet2holidays.

Στο πρόγραμμα του 2023 έχουν προστεθεί τρία νέα δρομολόγια, με πτήσεις από το Μπρίστολ προς Χανιά, από το East Midlands στη Σαντορίνη και από το αεροδρόμιο Στάνστεντ στην Αθήνα, με την ελληνική πρωτεύουσα να αποτελεί προορισμό για όλο το χρόνο για την Jet2.com και την Jet2holidays.

Αυξάνονται επίσης οι πτήσεις σε προορισμούς όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σκιάθος στο πλαίσιο του προγράμματος που είναι αυτή την εποχή σε προσφορά.

Όπως έγινε γνωστό χθες, εξάλλου, ο όμιλος επεκτείνει τη σεζόν του 2023 στην Ελλάδα, ξεκινώντας τις πτήσεις προς τη Ρόδο και Χαλκιδική πριν από το Πάσχα, στις αρχές Απριλίου.

Σημειώνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Steve Heapy βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα για να συναντήσει ξενοδόχους και ευρύτερα εκπροσώπους του κλάδου, της κυβέρνησης και των τοπικών Αρχών για να διευκρινίσει τα σχέδια ανάπτυξης.

Ο κ.Heapy θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, τα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Ρόδο και την Κω για να αναδείξει πώς ο ταξιδιωτικός όμιλος συνεχίζει να αναπτύσσει τις μακροχρόνιες συνεργασίες με ξενοδόχους και τον κλάδο στην Ελλάδα.

“Συνεχίσαμε να επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα και οι φανταστικές συνεργασίες που έχουμε είναι κομβικές για τη συνεχή επιτυχία μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO του ομίλου, προσθέτοντας:

«Ανυπομονώ να συναντήσω τους τωρινούς, αλλά και τους μελλοντικούς συνεργάτες και να τους πω τα πάντα για τη βραβευμένη επιχείρησή μας, πώς έχουμε επεκταθεί πάρα πολύ στην Ελλάδα και πώς είμαστε εδώ για να μείνουμε, χτίζοντας μακροπρόθεσμες συνεργασίες, που οδήγησαν στην επιτυχία μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας