Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τιμητική διάκριση από το Ε.Β.Ε.Π. έλαβαν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παραγωγικών φορέων του Πειραιά, η οποία έγινε στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του Μεγάρου του ΕΒΕΠ.

Οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά αποφάσισαν ομόφωνα να απονείμουν τιμητική διάκριση στην εταιρεία «Καφεκοπτεία Λουμίδη.» στο πρόσωπο του Προέδρου, κ. Άρη Λουμίδη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Άρης Λουμίδης ευχαρίστησε το Δ.Σ. του ΕΒΕΠ και όλους τους φορείς για την διάκριση προς τα Καφεκοπτεία Λουμίδη και συμπλήρωσε ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από το πρώτο κατάστημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στον Πειραιά, στην οδό Ρετσίνα κάνοντας ταυτόχρονα μία ιστορική αναδρομή της οικογένειας και συγκεκριμένα των τριών αδερφών Λουμίδη από την Κάρυστο που ήρθαν στον Πειραιά και κατάφεραν με σκληρή δουλειά, θάρρος και τόλμη να ανοίξουν το πρώτο κατάστημα πώλησης φρεσκοκομμένου καφέ.

Καφεκοπτεία Λουμίδη
Ο κος. Άρης Λουμίδης κατά την βράβευση

Τέλος, ο κ. Άρης Λουμίδης μίλησε με βεβαιότητα για τη θετική μελλοντική πορεία της επιχείρησης, η οποία έχει περάσει στα χέρια της τρίτης γενιάς Λουμίδη, καθώς και την αισιοδοξία του ότι το ελληνικό επιχειρείν και ειδικά του Πειραιά θα βρει το δρόμο του χαράζοντας νέα πορεία.

Σημειώνεται ότι πριν τη βράβευση προβλήθηκε ένα εταιρικό βίντεο, στο οποίο παρουσιάστηκε με συγκινησιακό τρόπο η διαδρομή ενός αιώνα της εταιρείας «Καφεκοπτεία Λουμίδη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας