Καφεκοπτεία

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας τους και δημιούργησαν μια σειρά από συλλεκτικά προϊόντα με ξεχωριστά εικαστικά. Α

Η επετειακή συλλογή των Καφεκοπτείων Λουμίδη περιλαμβάνει φλιτζάνια για τον παραδοσιακό ελληνικό καφέ – μονό και διπλό -,φλιτζάνι για espresso και κούπα καφέ φίλτρου ή σοκολάτας, όλα διακοσμημένα με λογότυπα και σκίτσα που έχουν μείνει στη μνήμη μας από την πολύχρονη πορεία των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Την συλλογή συμπληρώνουν τα επετειακά μεταλλικά δοχεία για την φύλαξη του καφέ και της ζάχαρης. Κάθε επετειακό προϊόν συνοδεύεται και από ένα καρτελάκι γνησιότητας ενώ κάθε ένα από αυτά κάνει και μια σύντομη αναδρομή στην ξεχωριστή ιστορία 100 χρόνων της Οικογένειας Λουμίδη.

Καφεκοπτεία Επιπλέον, μαζί με τα επετειακά προϊόντα στα καταστήματα «Καφεκοπτεία Λουμίδη» θα βρείτε μία ξεχωριστή «εφημερίδα».. ένα νέο έντυπο επικοινωνίας, όπου συγκεντρώνει στις σελίδες του νέα “φρεσκοκομμένα” και ιστορικά.. απολαυστικά, με εκπλήξεις και πλούσιες γεύσεις.

Τα επετειακά προϊόντα της εταιρείας είναι διαθέσιμα από τις 20/05/2019 στο δίκτυο καταστημάτων Καφεκοπτεία Λουμίδη. Μαζί λοιπόν με την πλούσια ποικιλία σε φρεσκοαλεσμένους καφέδες και παραδοσιακά εδέσματα οσοι επισκεφθούν τα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη, θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν και τα επετειακά προϊόντα της εταιρείας που δημιουργήθηκαν με αφορμή τα 100 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. 

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μια Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι, τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Φίλτρου, Espresso, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Ροφήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας