Kaiser

Το Βραβείο Κοινού 2019 απένειμε η μπύρα Kaiser στην εκδήλωση Χρυσοί Σκούφοι 2019  τον διαχρονικό θεσμό που αναδεικνύει και τιμά την ελληνική γαστρονομία.

Τα βραβεία «Χρυσοί Σκούφοι 2019» ανέδειξαν και φέτος τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, ενώ η Kaiser, η μπύρα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γαστρονομία, απένειμε για ακόμη μία χρονιά το «Βραβείο Κοινού». Ως καλύτερο εστιατόριο της χώρας, το 2019, μέσα από την ψηφοφορία του κοινού αναδείχθηκε το εστιατόριο Χαρούπι, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κος Νίκος Μιχαλόπουλος, Marketing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζουμε τους «Χρυσούς Σκούφους», τον σημαντικό αυτό θεσμό, που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία, με την οποία είναι απόλυτα συνδεδεμένη η Kaiser. Χαιρόμαστε που έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε κοντά σε ανθρώπους με πηγαίο ταλέντο και εξαιρετικές δημιουργικές ικανότητες, που συμβάλλουν στην εξέλιξη και στην εξωστρέφεια της ελληνικής γκουρμέ κουζίνας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας