Καλαμάτα

Την πρώτη του στάση στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα κάνει το 100 % Hotel Workshop Tour, με τον νομό Μεσσηνίας να αναδεικνύεται ως ένας από τους δυναμικότερα ανερχόμενους προορισμούς.

To 100% Hotel Workshop της Καλαμάτας ξεκινάει το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Horizon Blu και οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν το δωρεάν εισιτήριό τους σε αυτό το link.

Μετά την Κέρκυρα, η Καλαμάτα αποτελεί τον επόμενο νέο προορισμό του 100% Hotel Workshop Tour, με τους ομιλητές να ετοιμάζουν ένα ειδικό session για τον δυναμικά ανερχόμενο προορισμό καθώς ειδικά στην Πελοπόννησο τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί μερικά από τα πλέον φημισμένα boutique καταλύματα.

Τόσο η διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Workshop Tour, Demand Fairs & Media, όσο και οι ομιλητές του Workshop, Μαίρη Σφυράκη, Ζένιος Ζένιου, Δημήτρης Ζέλιος και Γιάννης Κουτσόπουλος, προγραμματίζουν ένα ιδιαίτερο event για τον δημοφιλή προορισμό, ενώ η Hotelier Academy Greece αναζητά τα νέα εξατομικευμένα παραδείγματα του προορισμού, τα οποία θα παρουσιαστούν στο κομμάτι των Best Practices.

Σημειώνεται ότι εκτός από τις υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις των ομιλητών, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και χρήσιμα Case Studies από συνεργαζόμενες εταιρείες, βρίσκοντας πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας