Καραστάθη

Η Γεωργία Καραστάθη, η μέχρι πρότινος νομική σύμβουλος της υπουργού Τουρισμού, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Γραμματέας Τουρισμού, έπειτα από την παραίτηση της Ευρυδίκης Κουρνέτα.

Η κα. Καραστάθη συμμετείχε στην διαμόρφωση όλων των νομοθετημάτων που προώθησε το υπουργείο, ενώ ασχολείτο ενεργά με όλα τα θέματα του υπουργείου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Γεννημένη στη Λαμία Φθιώτιδας, η κυρία Καραστάθη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από τον Σεπτέμβριο 2003 έως σήμερα.

Κατέχει δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Κατεύθυνση Διεθνών Σπουδών και ειδίκευση Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Έχει ιδρύσει και διευθύνει το δικηγορικό γραφείο με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΑ Ι. ΚΑΡΑΣΤΑΘΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» και διαθέτει εκτενή επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση σε υποθέσεις και ζητήματα αστικού, εμπορικού και δημοσίου δικαίου και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος και παραστάτης τόσο φυσικών προσώπων όσο και νομικών προσώπων του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα.

Επιπλέον, διαθέτει σημαντική νομική εξειδίκευση στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των τουριστικών φορέων, έχοντας προσφέρει υπηρεσίες ως νομικός σύμβουλος σε ξενοδοχειακές και τουριστικές εταιρείες και επιχειρηματικούς ομίλους καθώς και σε συλλογικούς τουριστικούς φορείς.

Έχει συμμετάσχει σε Ομάδες Εργασίας για την αξιολόγηση, αναθεώρηση και κωδικοποίηση της νομοθεσίας σε διάφορους τομείς του εθνικού δικαίου.

Είναι δε κάτοχος πιστοποιητικού Προγράμματος Επιμόρφωσης για τις αρχές και πρακτικές Είναι μέλος της Ένωσης Αστικολόγων, τακτικό μέλος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Τουριστικών Λιμένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας