Κατασκευή μαρίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου

Ένα έργο μεγάλης σημασίας για τον τουρισμό του Ηρακλείου είναι η κατασκευή μαρίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο, έργο που θα συμβάλλει και στην ανάπτυξη της γύρω περιοχής.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Βασίλη Λαμπρινό η δημιουργία της μαρίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο, είναι μια δύσκολη όσο και χρονοβόρα προσπάθεια αν και η δημοτική αρχή πιστεύει πολύ το συγκεκριμένο έργο πνοής για την πόλη και γι αυτό το λόγο ο Δήμαρχος συναντήθηκε τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιο Πιτσιόρλα στον οποίο παρέδωσε τον φάκελο με όλα τα στοιχεία για το έργο.

Ο κ. Λαμπρινός συναντήθηκε επίσης και με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργο Τζιάλλα, με τον οποίο συζήτησε τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου, καθώς και για το πώς πρέπει να κινηθεί ο Δήμος για να εξασφαλίσει τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου αναφορικά με το έργο δήλωσε σχετικά: 

«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η δημιουργία της μαρίνας στον Παγκρήτιο Στάδιο είναι μια δύσκολη όσο και χρονοβόρα προσπάθεια. Είναι σημαντικό, ότι τόσο ο κ. Πιτσιόρλας, όσο και ο κ. Τζιάλλας είδαν την πρόταση μας θετικά, μας βοήθησαν με χρήσιμες συμβουλές και ξεκαθάρισαν ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, θα βρίσκονται στο πλευρό μας, σε ό,τι χρειαστούμε και στο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας