Τα αυξημένα μεγέθη σε συνδυασμό με την ένταση του ανταγωνισμού
γεννούν υψηλές απαιτήσεις σε κάθε πτυχή του τουριστικού προϊόντος.
Πόσο μάλλον, όταν αφορούν τον τομέα της καθαριότητας του
ιματισμού. Άραγε, μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμιστείτε και να εμπιστευτείτε πιο επαγγελματικές λύσεις, σαν να εξαρτάται η φήμη
της επιχείρησής σας από αυτό;

Από τη Στέλλα Αυγουστάκη

Πλυντήρια – υπηρεσίες Laundry

Πράγματι, «το καλό όνομα» του ξενοδοχείου κρίνεται και από την καθαριότητα τόσο των κοινόχρηστων χώρων, των δωματίων και των μπάνιων όσο κι από των πιο άμεσων αντικειμένων, με τα οποία έρχεται σε επαφή ο πελάτης. Και τι πιο άμεσο από τα σεντόνια, τις πετσέτες και γενικότερα τον ιματισμό που συνοδεύει τη διαμονή του; Η καθαριότητα αποτελεί το σημείο–κλειδί για κάθε ξενοδοχείο, είτε αυτό είναι 5* είτε ένα κομψό, boutique κατάλυμα.
Τίποτα δεν θα κρίνει περισσότερο το μέλλον, τη φήμη και τη συνολικότερη αξία του χώρου σας όσο το πόσο καθαρός είναι.

Η αλλαγή των κλινοσκεπασμάτων είναι υποχρεωτική κάθε μέρα για τα ξενοδοχεία 5*, κάθε 2 ημέρες για τα 4 και 3 αστέρων και κάθε 3 ημέρες για τα ξενοδοχεία 2* και 1*

Εξάλλου, αυτό είναι το πρώτο στοιχείο για το οποίο οι μελλοντικοί πελάτες θα αναζητήσουν συστάσεις κι αναλόγως θα αποφασίσουν να κάνουν κράτηση ή όχι. Έτσι, η καλή κατάσταση και, κυρίως, το πόσο καθαρός είναι ο ιματισμός των ξενοδοχείων κι ενοικιαζόμενων δωματίων (σεντόνια, παπλωματοθήκες, προστατευτικά στρώματος, πετσέτες, μπουρνούζια, παπλώματα, κουβέρτες) αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς κρίνει τη συνολικότερη ποιότητα διαμονής.

Κάθε μέρα αλλαγή;

Μα, φυσικά, ο ιματισμός πρέπει να αλλάζει και να ανανεώνεται καθημερινά και, μάλιστα, αυτό είναι υποχρεωτικό να γίνεται σε όλες τις κατηγορίες ξενοδοχείων, είτε μπορείτε ως επιχείρηση να το υποστηρίξετε είτε όχι. Αυτό είναι κάτι που δεν αφορά τον πελάτη. Η καθαριότητα, όπως κι οποιοδήποτε άλλο ποιοτικό στοιχείο στην παροχή υπηρεσιών, κοστίζει, ειδικά εάν γίνεται καθημερινά. Ωστόσο, είναι σίγουρα κάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσετε, καθώς τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε είναι πολλά παραπάνω.

Επίσης, η συχνότητα αλλαγής ιματισμού μπάνιου είναι υποχρεωτική κάθε μέρα για τα ξενοδοχεία 5*, 4* και 3* και κάθε 2 ημέρες για τα ξενοδοχεία 2*και 1*

Πέρα, όμως, από αυτό, μια επιχείρηση φιλοξενίας οφείλει να έχει επάρκεια σε ιματισμό άριστης κατάστασης, όπως μαξιλάρια, σεντόνια, κουβέρτες (καλοκαιρινές και μη), παπλώματα κ.λπ., και καθαρά κι αρωματισμένα καλύμματα υγιεινής προστασίας για τα στρώματα και τα μαξιλάρια. Η συνεργασία με έμπειρους κι αξιόπιστους προμηθευτές εξοπλισμού εστίασης και πλυντηρίων ιματισμού παίζει καθοριστικό ρόλο. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικά πλυντήρια, ώστε να διευκολύνει την απόφασή σας.

Active Commercial Systems LTD

Η Active Commercial Systems Ε.Π.Ε. αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις αμερικάνικες εταιρείες Maytag Commercial, Dexter Laundry κι American Dryer που διαθέτουν επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια με 10 χρόνια εγγύηση.

πλυντήριαΕπαγγελματικό πλυντήριο 10 κιλών, υψηλών στροφών

Επαγγελματικό πλυντήριο χωρητικότητας 10 κιλών, οριζόντιας φόρτωσης, με υψηλής ταχύτητας στύψιμο, παροχή ζεστού και κρύου νερού για μείωση του χρόνου πλύσης, χρήση κατά μέσο όρο 40 λίτρων νερού κι επιλογή προγραμμάτων πλύσης από 25 λεπτά, για εξοικονόμηση σε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Το μοντέλο παρέχει τη δυνατότητα αυτοελέγχου, μέσω διαγνωστικού κύκλου, κι εμφάνισης υπολοίπου χρόνου, έως την ολοκλήρωση του κύκλου, ενώ είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Επαγγελματικό στεγνωτήριο 10 κιλών, κλασικό

πλυντήριαΚλασικό επαγγελματικό στεγνωτήριο χωρητικότητας 10 κιλών, με εξαγωγή υδρατμών με σωλήνα σε εξωτερικό χώρο για μεγαλύτερη απόδοση, υψηλή ροή αέρα για γρήγορο στέγνωμα και μηχανικούς διακόπτες με απλή εύχρηστη λαβή. Η πόρτα είναι διπλής κατεύθυνσης έχει μεγάλο άνοιγμα και δίνει εύκολη πρόσβαση στο μεγάλης χωρητικότητας φίλτρο χνουδιών από μεταλλικό πλέγμα.

Και για τα δύο προϊόντα η τοποθέτηση γίνεται στο έδαφος, χωρίς πρόσθετες εγκαταστάσεις. Έχουν εύκολη εμπρόσθια πρόσβαση για service και διαθέτουν 5 χρόνια εγγύηση στα ανταλλακτικά τους.

Active Commercial Systems Ε.Π.Ε. Web: www.easywash.gr

ΑΜΑ UNIVERSAL HELLAS «Βασίλης Ζαχαρόπουλος»

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού ξενοδοχειακών επιχειρήσεων laundry&dry cleaning μονάδων από το 1990, αντιπροσωπεύοντας στην αγορά τις εταιρείες Cemastir S.R.L., Alberti Angelo S.R.L, Ghidini Benvenuto, Grandimpianti Ali S.P.A., Imesa, Boverio Luigi, Metalprogetti, A.C.S Engineering, Malavasi, Barbanti Carlo, Omnisec, Thermopatch.

πλυντήριαΠλυντήριο GH6

Το ημιεπαγγελματικό πλυντήριο GH6 επιτρέπει κύκλους περιστροφής έως 1400 rpm κι έχει μεγάλη ευελιξία, λόγω της παρουσίας 10 προγραμμάτων, και μέγεθος οικιακής μηχανής, μέχρι 8kg φορτίο ανά κύκλο.

Πλυντήρια GWH Wavy

πλυντήριαΤα επαγγελματικά πλυντήρια GWH Wavy είναι πλήρως ανακαινισμένα στο σχεδιασμό και στη διεπαφή με τον χρήστη, διαθέτουν κατακόρυφη οθόνη αφής LCD και γυαλιστερά πάνελ υψηλής τεχνολογίας. Το καινοτόμο σύστημα ελέγχου Wavy είναι απλό, διαδραστικό, πολυεπίπεδο κι ενημερωμένο, χάρη στην υπηρεσία TheMind.cloud.

ΑΜΑ UNIVERSAL HELLAS  Web: www.ama–cleaning.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας