Και η Marriott στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης

Μέσω της νέας πλατφόρμας Tributeportfoliohomes.com η Marriott, ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός οργανισμός στον κόσμο, κάνει ένα δυναμικό άνοιγμα στην αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων. Η διαδικασία ωστόσο και οι διασφαλίσεις που προσφέρει στους πελάτες που θα χρησιμοποιήσουν αυτή την υπηρεσία έχει μεγάλες διαφορές από την Airbnb.

Η Tributeportfoliohomes.com είναι μια νέα πλατφόρμα, η οποία προσφέρει 200 επιλεγμένα σπίτια στο Λονδίνο, είναι ήδη διαθέσιμη από τις 23 Απριλίου και έχει πιλοτική διάρκεια 6 μήνες. Επίσης είναι σε άμεση συνεργασία με την Hostmaker, μια εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών διαχείρισης ενοικίασης σπιτιών στην Αγγλική πρωτεύουσα και παρέχει σημαντικές διαφορές στον έλεγχο ποιότητας σε σχέση με την Airbnb (check-in με φυσική παρουσία, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση).

Αξίζει να διευκρινίσουμε ότι η Marriott δεν δημιουργεί νέο brand και δεν βασίζεται στο brand της Hostmaker αλλά χρησιμοποιεί ένα από τα brand της που ήδη λειτουργούν, το Tribute Portfolio, μια συλλογή από 28 ανεξάρτητα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία υπόσχεται διαμονή στα σπίτια αντίστοιχη της διαμονής σε ξενοδοχείο του χαρτοφυλακίου Tribute Portfolio.

Το προϊόν της Marriott διαφέρει σημαντικά από της Airbnb στον έλεγχο ποιότητας, καθώς η Airbnb διαθέτει πολύ λιγότερους μηχανισμούς διασφάλισής της έναντι της Hostmaker ενώ διαφοροποίηση υπάρχει και στο design, το οποίο θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα κριτήρια της Hostmaker.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας