Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι ελληνικές προτάσεις στο Ντουμπάι

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι δύο ελληνικές προτάσεις ξενοδοχειακού δωματίου στα περίπτερα της Περιφέρειας Αττικής και του Enterprise Greece, με την υποστήριξη του ελληνικού 100% Hotel Show στο The Hotel Show Dubai 2018.

Κατόπιν της σχετικής μελέτης και σχεδίασης, αφ’ ενός του διακεκριμένου Αρχιτεκτονικού Γραφείου Mastrominas Architecture (συνολικού νικητή των Hotel Design Awards 2017 του 100% Hotel Show), και αφ’ ετέρου του γνωστού Designer, Σωτήρη Λάζου, κατασκευάστηκαν 2 πρότυπα δωμάτια ξενοδοχείου, ένα resort και ένα urban hotel, αναδεικνύοντας την υψηλή αισθητική και το εξαιρετικό status του Ελληνικού Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.

Η ιδιαίτερη, conceptual αυτή συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής και του Enterprise Greece στην Έκθεση «The Hotel Show Dubai», που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ομάδας του 100% Hotel Show, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, προβάλλοντας το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design αλλά και τις Προμηθευτικές Εταιρείες στη σημαντικότερη Ξενοδοχειακή Έκθεση της Μέσης Ανατολής.

Η εμπλοκή δυο ιδιαίτερα καταξιωμένων μελετητικών ομάδων, αποτελούσε ευθύς εξ’ αρχής εγγύηση ότι οι προτάσεις, σε σχεδιαστικό τουλάχιστον επίπεδο, θα ήταν άρτιες και υψηλού επιπέδου. Ζητούμενα ήταν η σωστή εφαρμογή του αρχιτεκτονικού σχεδίου ώστε να αποτυπωθεί σωστά η έμπνευση των designers, αλλά και η ανταπόκριση του απαιτητικού επαγγελματικού κοινού (ξενοδόχοι, developers, αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρείες κοκ) που επισκέπτεται την The Hotel Show Dubai.

Τελικά, το συνολικό αποτύπωμα της δράσης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Οι κατασκευές ήταν άψογες, προσεγγίζοντας σχεδόν απόλυτα τα φωτορεαλιστικά σχέδια, ενώ τις τρεις μέρες που διήρκεσε η έκθεση, τα περίπτερα που φιλοξενούσαν τις 2 προτάσεις ήταν συνεχώς γεμάτα, από επαγγελματίες επισκέπτες οι οποίοι ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες και συζητούσαν με τους συντελεστές για επικείμενα ξενοδοχειακά projects. Παράλληλα, αρκετοί ήταν αυτοί που ενδιαφέρονταν για συνεργασία με τις επιμέρους προμηθευτικές εταιρείες, οι οποίες συμμετείχαν στις 2 προτάσεις ως Χορηγοί Υλικών και Προϊόντων, διεξάγοντας ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές επαφές με τους εκπροσώπους των εταιρειών που είχαν φυσική παρουσία στην έκθεση.

Άλλωστε, στο συνολικό σχεδιασμό, είχε προβλεφθεί ειδικός κοινόχρηστος χώρος για τους Χορηγούς, εξοπλισμένος με  άκρως καλαίσθητη επίπλωση, προκειμένου να τους δίνεται η δυνατότητα φυσικής παρουσίας και διεξαγωγής επαφών με τους επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας