Κέρκυρα, destsetters

Δύο νέα ξενοδοχειακά Projects στην Κέρκυρα παίρνουν την τελική τους μορφή, με την ομάδα του Destsetters να επιμελείται το συνολικό τους concept και στρατηγική, λανσάροντας ένα νέο πρότυπο πολυτελών διακοπών στο νησί. Αν και η Κέρκυρα φημίζεται για τα μεγάλα της ξενοδοχεία, το Destsetters, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των δύο διαφορετικών επενδύσεων, στοχεύει στην ανάπτυξη ενός νέου, πιο προσωποποιημένου μοντέλου διακοπών, που στόχο έχει να αναδείξει την τοπική εμπειρία αλλά και την επαφή με τη φύση του νησιού.

Πρόκειται για ενα μικρό Boutique Ξενοδοχείο 5 αστέρων και το πρώτο multi-property Villa Brand. Τα δύο καταλύματα προβάλλουν ένα νέο concept πολυτελών διακοπών στο κατά τα άλλα δημοφιλές για τα μεγάλα του ξενοδοχεία νησί του Ιονίου, δείχνοντας παράλληλα τη νέα τάση πολυτελών διακοπών στην Κέρκυρα. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των δύο ξενοδοχειακών project και τον τρόπο που τα έχει προσεγγίσει το Destsetters.

The Yard Corfu: Πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά ενός ελαιώνα

Κέρκυρα, Yard CorfuΜε το υπό κατασκευή The Yard Corfu, το Destsetters δημιουργεί την ιδέα ενός πολυτελούς Boutique Ξενοδοχείου που έχει στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες μια αυθεντική εμπειρία στην καρδιά ενός παλιού ελαιώνα. Με βασικό κανόνα να μην κοπεί ούτε ένα δέντρο, η αυλή του The Yard παρουσιάζει μια σειρά από δραστηριότητες για τους ταξιδιώτες, αφού το υπαίθριο αυτό facility μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς όλης της διαμονής. Όπως αναφέρουν τα στελέχη του Destsetters, «Στόχος είναι να συνυπάρξει ο ταξιδιώτης με τη φύση, και να περάσουμε σε μία εποχή δημιουργίας καταλυμάτων πιο φιλικών για τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον».

Spiritual Living Corfu: Το πρώτο multi-property Villa Brand

Κέρκυρα, spiritual living corfuΔιατηρώντας την ίδια φιλοσοφία σχετικά με το sustainability, το δεύτερο hospitality project που ετοιμάζεται στην Κέρκυρα από την ομάδα του Destsetters, φέρει τον τίτλο Spiritual Living Corfu. Η συγκεκριμένη επιχείρηση αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο multiproperty luxury brand για Βίλες και Εμπειρίες στο νησί. Τοποθετώντας στο επίκεντρο το meditation και τον πιο «πνευματικό» τρόπο διακοπών, το νέο πολυτελές brand της Κέρκυρας έρχεται να συνδυάσει μια σειρά από Design Villas & Experiences, δημιουργώντας ένα ενιαίο brand με κοινά χαρακτηριστικά και εμπειρίες — ακόμη και όταν τα καταλύματα βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στο νησί.

Όσον αφορά τους χρόνους έναρξης λειτουργίας των καταλυμάτων το Spiritual Living Corfu  αναμένεται να λανσαριστεί αυτό τον Σεπτέμβριο, ενώ η ολοκλήρωση του The Yard Corfu έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας