κοσμοναύτες

Στις 15 Απρίλιου, το Creta Maris Beach Resort φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του δύο διακεκριμένους Ρώσους κοσμοναύτες, τον Αντόν Σκάπλεροφ και τον Σεργκέι Προκόπιεφ, καθώς και τον εκπρόσωπο του Κέντρου Αεροδιαστημικής Ιατρικής της Ρωσίας Δρ. Μιχαήλ Ποτάποφ.

Στην αίθουσα Apollo του Creta Maris Beach Resort πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Κέντρου Αεροδιαστημικής Ιατρικής της Ρωσίας και της εταιρείας διοίκησης του Spa του ξενοδοχείου Aegeo Spas Leading Spa Management Solutions για την αποκατάσταση των Ρώσων Κοσμοναυτών στην Ελλάδα.

κοσμοναύτεςΠιο συγκεκριμένα, ο Δρ. Μιχαήλ Ποτάποφ, εκπρόσωπος του Κέντρου Αεροδιαστημικής Ιατρικής της Ρωσίας, και ο κ. Ζαχαρίας Χνάρης, επικεφαλής της Aegeo Spas Leading Spa Management Solutions, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας βάσει της οποίας η Aegeo Spas Leading Spa Management Solutions αναλαμβάνει την αποκατάσταση των Ρώσων Κοσμοναυτών μετά την επιστροφή τους από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στα κέντρα ευεξίας της. Μεταξύ άλλων, η συμφωνία περιλαμβάνει την τακτική επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, την επιστημονική ενημέρωση για καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες, την ανταλλαγή πληροφοριών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της από κοινού υλοποίησης προγραμμάτων αποκατάστασης.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι εν ενεργεία Ρώσοι κοσμοναύτες Αντόν Σκάπλεροφ και Σεργκέι Προκόπιεφ.

Ο Γενικός διευθυντής του Creta Maris Beach Resort κ. Νίκος Βλασιαδης δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί ξεχωριστή στιγμή για εμάς να υπογράφεται στο Creta Maris Beach Resort η συμφωνία συνεργασίας για την αποκατάσταση των Ρώσων Κοσμοναυτών στην Ελλάδα. Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας ξανά Ρώσους Κοσμοναύτες, συμβάλλοντας στην αποκατάστασή τους μετά τη μακρά παραμονή τους στο διάστημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας