ΚΟΤΙΝΟΣ

H έκθεση FOOD EXPO στηρίζει για ακόμα μία χρονιά τον Διαγωνισμό Ποιότητας για τα επώνυμα τυποποιημένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα «ΚΟΤΙΝΟΣ» φιλοξενώντας την απονομή τους την Κυριακή 17 Μαρτίου από τις 10:30-12:00 στο ειδικά διαμορφωμένο Workshops & Seminars Stage , που θα βρίσκεται στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου.

Πιο αναλυτικά, η επιστημονική λέσχη φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ προσκαλεί τους τυποποιητές ελαιολάδου να συμμετάσχουν στον πλέον αξιόπιστο για την Ελλάδα Διαγωνισμό Ποιότητας για τα επώνυμα τυποποιημένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Ο Διαγωνισμός που διοργανώνεται από τη ΦΙΛΑΙΟΣ, θα πραγματοποιηθεί, με τη στήριξη της Διεθνούς Έκθεσης FOOD EXPO GREECE, σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (ΔΣΕ). Τα τυποποιημένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα τα οποία θα συμμετάσχουν, καλούνται να αναδείξουν τη μοναδικότητά τους και να διακριθούν για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους, από πιστοποιημένους και διεθνώς καταξιωμένους γευσιγνώστες.

Κατηγορίες βραβείων

Ο Διαγωνισμός ΚΟΤΙΝΟΣ 2019, αφορά τρεις κατηγορίες βραβείων. Ειδικότερα, βραβεία για:

  • Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ΠΟΠ/ΠΓΕ.
  • Βιολογικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και
  • Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα συμβατικής καλλιέργειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας