Κυκλάδες και Δωδεκάνησα «ταξιδεύουν» μέσω Instagram!

Κυκλάδες και Δωδεκάνησα «ταξιδεύουν» μέσω Instagram!Μέσω Instagram Κυκλάδες και Δωδεκάνησα «ταξιδεύουν» στην Αυστρία και στην Αυστραλία.

Αυτό το «ταξίδι» δεν είναι σαν όλα τα άλλα πρόκειται για την συνέχεια της επιτυχημένης δημοσιογραφικής αποστολής που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 17-30 Ιουνίου σε Αυστρία και Αυστραλία. Πιο αναλυτικά τα νησιά Πάρος, Μήλος, Σέριφος και Αστυπάλαια έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στον λογαριασμό theviennesegirl της κυρίας Ελευθεριάδου και στον λογαριασμό lavienblog της κυρίας Παρασκευοπούλου.

Το «ταξίδι» θα συνεχιστεί με νέες αναφορές και δημοσιεύματα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ενώ την οργάνωση των επισκέψεων ανέλαβαν οι Δήμοι των νησιών σε συνεργασία με την MTC GROUP.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κα Ελευθεριάδου δραστηριοποιείται εδώ και 7 χρόνια στην Αυστρία και συνεργάζεται με έγκριτα περιοδικά, εφημερίδες και ιστοτόπους όπως το BBC NEWS και το Conde Nast Traveler. Η κα Παρασκευοπούλου αρθρογραφεί στο greekcitytimes.com, ένα Leading Lifestyle site στην Αυστραλία για την Ελλάδα, το οποίο έχει μεγάλο κοινό από Έλληνες και φιλέλληνες απ’ όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας