Λετονίας

Αεροπορική σύνδεση Ελλάδας-Λετονίας μέσω Ρίγας πραγματοποιεί η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic από τις 11 Μαΐου προς την Κω, ενώ ο tour operator Itaka ξεκινά απευθείας πτήσεις από τη Ρίγα με τα Χανιά (με την Corendon Airlines) και τη Ζάκυνθο (με την Enter Air).

Συγκεκριμένα την Κυριακή 31 Μαρτίου, το Αεροδρόμιο της Ρίγα στη Λετονία ξεκίνησε το θερινό του πρόγραμμα με ρεκόρ συνδέσεων, σε 106 απευθείας προορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν του 2019, που διαρκεί έως τον Οκτώβριο, επτά νέοι προορισμοί «άνοιξαν» από το αεροδρόμιο της Ρίγα: από σήμερα, 1η Απριλίου, η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic ξεκινά να πετά προς το Lviv της Ουκρανίας, στις 11 Μαΐου προς την Κω και στις 12 Μαΐου στο ισπανικό νησί Menorca. Ακόμη, από τις 2 Απριλίου η ιρλανδική Ryanair ξεκινά δρομολόγια προς την Πράγα.

Επίσης, Tour Operators θα προσφέρουν στους πελάτες τους νέους προορισμούς για το καλοκαίρι: Η Itaka ξεκινά πτήσεις από τη Ρίγα, με απευθείας συνδέσεις προς Μαδαγασκάρη (Blue Panorama), Χανιά (Corendon Airlines), Bodrum (Onur Air), Τίρανα (Enter Air) και Ζάκυνθο (Enter Air). Η TUI ξεκινά να πετά από τη Ρίγα για Antalya και Ισπανία.

Συνολικά, για το θερινό πρόγραμμα του 2019 το αεροδρόμιο της Ρίγα θα προσφέρει 106 απευθείας προορισμούς, αριθμό ρεκόρ, με 19 αεροπορικές εταιρείες να πετούν από αυτό. Το αεροδρόμιο εξυπηρέτησε το 2018 πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, δηλαδή περίπου το 44% του συνολικού αριθμού των επιβατών των χωρών της Βαλτικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας