Λειτουργία Γραφείου Τουριστικής Πληροφόρησης στο Αεροδρόμιο Αράξου

Πραγματικότητα αποτελεί το Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που βρίσκεται στο Σταθμό Υποδοχής του Αεροδρομίου Αράξου, σε χώρο που παραχώρησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Η στο αεροδρόμιο Αράξου.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα στην διευκόλυνση της τουριστικής κίνησης καθώς τα Γραφεία Τουριστικής Πληροφόρησης διαθέτουν πλούσιο έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό για τη Δυτική Ελλάδα, με πολύγλωσση υποστήριξη και τον επισκέπτη να αντλεί στοιχεία για τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων – Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας:

«Ο τουρισμός έχει ιδιαίτερο αναπτυξιακό ενδιαφέρον για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, γι’αυτό και εντείνουμε τις δράσεις μας. Σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς υλοποιούμε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό που φαίνεται να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα».

Ο κος Κατσιφάρας δεν παρέλειψε να τονίσει ότι στο Αεροδρόμιο Αράξου καταγράφεται ήδη αύξηση της επισκεψιμότητας που αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στον Αύγουστο, αν και η τουριστική περίοδος ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο.

Σημειώνεται ότι το πρώτο Γραφείο Πληροφόρησης λειτουργεί από τον Μάιο στο Νότιο Λιμάνι της Πάτρας ενώ το Γραφείο του Αράξου ξεκίνησε αργότερα τη λειτουργία του, ωστόσο η εκδήλωση για την επίσημη έναρξη αναβλήθηκε, εξαιτίας των τραγικών γεγονότων της Αττικής.

Από τα δύο σημεία Τουριστικής Πληροφόρησης, καθημερινά διέρχεται πλήθος τουριστών, ζητώντας στοιχεία για συγκεκριμένους προορισμούς και σημεία ενδιαφέροντος, ενώ πληροφορείται μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και τουριστικά έντυπα τις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν στη Δυτική Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας