Ένας ελληνικός προορισμός βρίσκεται ανάμεσα στους 6 κορυφαίους στον κόσμο για το 2023, για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να νιώσουν ξεγνοιασιά και ξεκούραση, σύμφωνα με τη λίστα 30 προορισμών που συνέταξε το Lonely Planet ως τους καλύτερους για ταξίδια τη νέα χρονιά.

Ο ελληνικός προορισμός που ανέδειξε το Lonely Planet ως το δεύτερο καλύτερο στον κόσμο για διακοπές ξεγνοιασιάς είναι η Χαλκιδική, η οποία είναι γνωστή εδώ και χρόνια με το μότο “Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει”. Στην ίδια κατηγορία προορισμών εντάσσονται η Ιορδανία (πρώτος προορισμός), η Τζαμάικα, η Δομινικανή Δημοκρατία, το Raja Ampat της Ινδονησιας και η Μάλτα.

Η λίστα «Best in Travel» των 30 προορισμών αποτελείται από 30 προορισμούς χωρισμένους στις κατηγορίες φαγητού, μάθησης, ταξιδιού (περιπέτειας), ξεγνοιασιάς και διασύνδεσης (επαφή με ντόπιους).

Δείτε τους προορισμούς ανά κατηγορία: 

Φαγητό: Λίμα (Περού), Umbria (Ιταλία), Κουάλα Λουμπούρ (Μαλαισία), Fukuoka (Ιαπωνία), Ν. Αφρική και Montevideo (Ουρουγουάη).

Ταξίδι: Nova Scotia (Καναδάς), Μπουτάν, Ζάμπια, Δυτική Αυστραλία, Parques Nacionales Naturales (Κολομβία) και Τρένο από την Κωνσταντινούπολη στη Σόφια.

Διασύνδεση: Accra (Γκάνα), Αλβανία, Σίδνεϋ, Guyana, Αλάσκα και Boise.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας