Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Greek Panorama B2b Roadshow

Το 1ο Greek Panorama B2b Roadshow που διοργανώθηκε για την προβολή της Ελλάδας σε Βοστώνη, Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η North Events σε μία αποκλειστική συνεργασία με την ASTA, και με την σημαντική υποστήριξη της FedHATTA, μέσω του συνεδρίου συγκέντρωσαν πολύτιμα και ενδιαφέροντα στοιχεία για την περεταίρω διείσδυση της χώρας μας σε μία από τις πλέον εύρωστες οικονομίες του κόσμου. Μεταξύ αυτών σημειώνουμε τον ενδιαφέρον των τουριστικών γραφείων για νέους προορισμούς όπως είναι η Πελοπόννησος, η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως αλλά και η Βόρεια Ελλάδα, ενώ παράλληλα εντύπωση έκανε η αυξημένη ζήτηση για τουρισμό περιπέτειας (adventure tourism), για νεότερες ηλικιακά ομάδες του πληθυσμού.

Ο Αντιπρόεδρος Business Development της ASTA – American Society of Travel Agents, Robert Duglin ανέφερε σχετικά:

«Δηλώνουμε πολύ ευχαριστημένοι για την συνεργασία μας με την North Events στο κομμάτι της εκπαίδευσης των Αμερικανικών τουριστικών γραφείων για την Ελλάδα. Οι συναντήσεις των Αμερικανών με τις ελληνικές επιχειρήσεις και προορισμούς κατάφεραν να δημιουργήσουν επιχειρηματικές σχέσεις οι οποίες πιστεύουμε θα έχουν μεγάλη απόδοση στο εγγύς μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας