ΘΕΟΝΗ

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ έγινε η πρώτη ελληνική εταιρία εμφιάλωσης νερού η οποία έλαβε την πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid-Shield. Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενήργησε ο φορέας TÜV AUSTRIA Hellas, η ΘΕΟΝΗ ΑΕ ανταποκρίθηκε επιτυχώς στη λήψη και εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων προστασίας ενάντια στον COVID-19, εντός της επιχείρησης.

Η ΘΕΟΝΗ ΑΕ από την αρχή της επέλασης της πανδημίας του κορωνοϊού, ενεργοποιήθηκε στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας μέσα από την καμπάνια «Μια Σταγόνα Γίνεται Πηγή Ζωής».  Σήμερα, όπως τονίζει η ίδια η εταιρεία, εξακολουθεί να συνδέει άρρηκτα την εταιρική ευθύνη με την εφαρμογή μέτρων για τη μείωση του κινδύνου και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας διασποράς του COVID-19.

«Η μέριμνα, η σωστή πρόληψη και η προστασία, είναι Πηγή Ζωής. Με κύριο μέλημα τη διασφάλιση της Υγείας του προσωπικού μας αλλά και την άρτια διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων μας, στη ΘΕΟΝΗ ΑΕ  ακολουθούμε πιστά το όραμά μας για την υποδειγματική λειτουργία της εταιρίας μας, ανταποκρινόμενοι με ταχύτητα στις προκλήσεις που επέφερε το ξέσπασμα της πανδημίας. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ συνεχίζει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, διασφαλίζοντας τις άριστες συνθήκες ποιότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις του», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Τσέλιος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ ΑΕ

«Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ απολαμβάνει ήδη ως προϊόν τα συνεχή βραβεία ανώτερης γεύσης από το φημισμένο και αξιόπιστο Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας με έδρα τις Βρυξέλλες που αποτελεί την κορυφαία οργάνωση στον κόσμο αφιερωμένη στη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας. Στην πρωτόγνωρη πανδημία που αντιμετωπίζουμε το νερό αποτελεί μια από τις ξεκάθαρες απαντήσεις για τη διατήρηση της φυσικής μας υγείας και ευζωίας. Μέσα από τη συστηματική διαδικασία ελέγχου των απαιτήσεων του σχήματος πιστοποίησης Covid Shield τεκμηριώθηκε πως η εταιρεία και οι εγκαταστάσεις της τηρούν όλα εκείνα τα μέτρα και διαθέτουν τα απαραίτητα σχέδια ώστε να εκπληρώνουν τις απαιτήσεις ασφάλειας στη διαχείριση των κινδύνων από τη μετάδοση του κορωνοιού», δήλωσε ο Δ/νων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group κ. Ιωάννης Καλλιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας