μέση τιμή διανυκτέρευσης

Στα 71 ευρώ διαμορφώνεται η μέση τιμή διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2019 στο διαδίκτυο, όπως αποκαλύπτει ο μηνιαίος δείκτης Hotel Price Index που συνέταξε η Trivago .

Σημειώνεται ότι οι τιμές αυτές αφορούν διαμονή σε στάνταρ δίκλινο δωμάτιο σε δημοφιλείς πόλεις σε όλο τον κόσμο και δείχνουν ότι τα αθηναϊκά ξενοδοχεία είναι ανταγωνιστικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρωτευουσών.

Σύμφωνα μάλιστα με την μηχανή αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών η τιμή αυτή διαμορφώθηκε, έπειτα από έρευνα σε πάνω από 2 εκατομμύρια ξενοδοχεία και εναλλακτικά καταλύματα σε περισσότερες από 400 ιστοσελίδες κράτησης σε όλο τον κόσμο.

μέση τιμή διανυκτέρευσηςΌπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η λίστα που αποτυπώνεται δεξιά ακριβότερη πόλη στην Ευρώπη βάσει τιμής ξενοδοχείων είναι η Ζυρίχη όπου η μέση τιμή ανέρχεται στα 147 ευρώ, και ακολουθούν το Παρίσι με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 125 ευρώ, το Ρεϊκιαβικ με 124 ευρώ, το Λονδίνο με 118 ευρώ και το Δουβλίνο με 116 ευρώ.

Αντιστοίχως οι φθηνότερες πρωτεύουσες σε επίπεδο τιμών διαμονής τον Ιανουάριο είναι η Κωνσταντινούπολη και η Βαρσοβία όπου η μέση τιμή διανυκτέρευσης διαμορφώνεται στα 57 ευρώ για κάθε μια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας