Moxy Patra Marina

Το Moxy Patra Marina, το πρώτο Moxy by Marriot ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του στην  πρωτεύουσα του νομού Αχαΐας, την Πάτρα και συγκεκριμένα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και Κύπρου.

Το Moxy Patra Marina «πήρε τη θέση» του ιστορικού ξενοδοχείου «Μορέας» .

Πιο αναλυτικά, ο επενδυτικός φορέας είναι η «DPN ΑΕ» σε μισθωμένο ακίνητο από την «Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π.», την μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα η οποία καταγράφει έντονη επενδυτική δραστηριότητα και στον χώρο του hospitality. To Project Management του Έργου ανέλαβε η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων «DIMAND ΑΕ», ενώ το management του ξενοδοχείου η «CS Hospitality/Shaner Group», εγκεκριμένος operator της Marriott International.

Πλήθος επισήμων έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια του ξενοδοχείου. Επίτιμος προσκεκλημένος ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ που εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς η συγκεκριμένη επένδυση που έγινε στην Πάτρα -αμερικανικών συμφερόντων- όπως σημείωσε δείχνει τον δρόμο της ανάπτυξης προς όφελος των Πατρινών, το δρόμο της εξωστρέφειας και της συνεργασίας, αποτελώντας ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πώς μπορούν να αξιοποιηθούν και να φέρουν νέες θέσεις εργασίας χώροι που ήταν επί χρόνια εγκαταλελειμμένοι.

Το Moxy Patra Marina, περιλαμβάνει 116 υπερ-μοντέρνα δωμάτια, πρωτοποριακούς χώρους που χαρακτηρίζονται από το νεανικό, παιχνιδιάρικο και ανοικτό πνεύμα της Moxy συνδυάζοντας την τολμηρή σχεδίαση με το προσιτό στυλ.

Τα 116 cozy δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν: τηλεοράσεις 49», επίπεδες οθόνες LCD, συστήματα ήχου υψηλής ποιότητας και δωρεάν Wi-Fi ενώ κάθε στοιχείο στο ξενοδοχείο συνδυάζεται άψογα με στοιχεία τέχνης: από το δάπεδο μέχρι το έργο τέχνης της οροφής. Ο σχεδιασμός είναι λειτουργικός, ευέλικτος και λιτός με δημιουργικές πινελιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας