Νέα αρχή για την Wyndham Hotels & Resorts

Η Wyndham Hotels & Resorts ξεκινάει την πορεία της ως ανεξάρτητη εισηγμένη εταιρεία καθώς ολοκληρώθηκε το spinoff από τη Wyndham Worldwide.

H Wyndham Hotels & Resorts η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχειακού franchising στον κόσμο είναι από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών ξενοδοχειακού Management, με portfolio 20 δημοφιλών brands και σχεδόν 9.000 franchised ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες, με 7 από αυτά στην Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά την Παρασκευή 1η Ιουνίου η Wyndham Hotels & Resorts, Inc. (NYSE: WH) ανακοίνωσε, την ολοκλήρωση του spin off από τη Wyndham Worldwide Corporation, που μετονομάστηκε σε Wyndham Destinations, Inc. (NYSE: WYND).

Όπως είχε ανακοινωθεί, οι κάτοχοι κοινών μετοχών της Wyndham Worldwide έλαβαν μία κοινή μετοχή της Wyndham Hotels & Resorts για κάθε μετοχή της Wyndham Worldwide που είχαν στην κατοχή τους στις 18 Μαΐου 2018. Μετά το spinoff, η Wyndham Hotels & Resorts έχει περίπου 100 εκ. μετοχές σε κυκλοφορία.

O Geoff Ballotti, CEO της Wyndham Hotels & Resorts κάνει λόγο μάλιστα για νέα εποχή που ξεκινάει ευθύς αμέσως για την εταιρεία:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στην οποία θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στο ήδη επιτυχημένο μας επιχειρηματικό πλάνο βασιζόμενοι πάνω σε ένα δυναμικό μοντέλο, συνδυάζοντας την περιορισμένη έκθεση σε ακίνητα, με την απόδοση του ιδιαίτερα επιτυχημένου portfolio από brands που κατέχουν κυρίαρχη θέση στο χώρο των οικονομικών και των μεσαίας κλίμακας ξενοδοχείων. Ως ο μεγαλύτερος franchisor ξενοδοχείων στον κόσμο, έχοντας αποδείξει την ικανότητά μας να δημιουργούμε αξία μέσα από εξαγορές και οργανική ανάπτυξη, θα εξακολουθήσουμε να ενδυναμώνουμε τις πλατφόρμες πιστότητας και τεχνολογίας που αναπτύσσουμε, στοχεύοντας στην αύξηση της απευθείας διανομής πελατείας στους ιδιοκτήτες και στους franchisees, με χαμηλότερο κόστος. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση στον καθημερινό ταξιδιώτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας