Στοχεύοντας στο να παραμείνει ηγέτιδα και πρωτοπόρα εταιρεία στο κλάδο στην αεροπορική βιομηχανία, η Turkish Airlines προσφέρει στους επιβάτες της την εφαρμογή “Companion Entertainment” που μπορεί να συνδυαστεί με την πλατφόρμα ψυχαγωγίας “Planet”. Η εφαρμογή αυτή καθιστά την Planet μια διαδραστική πλατφόρμα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρίν και μετά την πτήση, ενισχύοντας έτσι την ικανοποίηση των επιβατών.

Μετασχηματίζοντας την ψυχαγωγία του εθνικού αερομεταφορέα σε μια ιδέα που μπορεί να αλληλεπιδράσει ακόμη και εκτός του αεροπλάνου, αυτή η νέα εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 100 αεροπλάνα κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η ξεχωριστή εμπειρία που παρέχεται από την εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε ακόμη περισσότερα αεροπλάνα για τους επιβάτες της Turkish Airlines.

Με την “Companion Entertainment” οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην πλούσια ποικιλία περιεχομένου που προσφέρει η “Planet” πριν από τα ταξίδια τους. Προσθέτοντας τις αγαπημένες τους ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές στα “αγαπημένα”, θα μπορούν να τις παρακολουθούν πάνω από τα σύννεφα.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Turkish Airlines θα μπορούν να ελέγχουν τις οθόνες καθισμάτων με τις κινητές τους συσκευές χάρη σε αυτή την εφαρμογή. Θα μπορούν να παίζουν, να σταματούν, να περιηγούνται και να ελέγχουν τον ήχο με τις κινητές τους συσκευές. Η εφαρμογή μετατρέπει την συσκευή του επιβάτη σε μια δεύτερη οθόνη για την πλατφόρμα Planet.   

Οι επιβάτες της Turkish Airlines θα μπορούν να μεταφορτώσουν την εφαρμογή “Companion Entertainment” στις κινητές τους συσκευές από τα IOS και Android stores. *Στη συνέχεια, μπορούν να συνδυάσουν τις κινητές τους συσκευές με την πλατφόρμα Planet κατά τις πτήσεις τους για να απολαύσουν τα οφέλη της νέας εφαρμογής. 

Για τo εισαγωγικό βίντεο της εφαρμογής στο παρακάτω link: https://we.tl/t-zdT62LJxuy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας