Νέα αυτοελεγχόμενα φωτιστικά ασφαλείας Chloe Spot Light που συνδυάζουν τον κομψό σχεδιασμό, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της .

Πρόκειται για φωτιστικά σώματα τύπου spot που είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για επιφανειακή τοποθέτηση σε οροφές ή για χωνευτή τοποθέτηση σε ψευδοροφές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλους χώρους με ψηλές οροφές, όπου απαιτείται η διακριτική παρουσία των φωτιστικών όπως κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, βιομηχανικά κτίρια κτλ.

Σημαντικό πλεονέκτημα του νέου φωτιστικού ασφαλείας Chloe Spot Light είναι η δυνατότητα εναλλαγής φακών κατάλληλα σχεδιασμένοι για την προσαρμογή τους σε ανοιχτές περιοχές ή σε διαδρόμους διαφυγής με υψηλής ισχύος φωτισμό χάρη στην αποδοτική και χαμηλής κατανάλωσης πηγή φωτός LED που διαθέτουν.

Δίνεται η επιλογή από τον χρήστη της αυτονομίας της μπαταρίας η οποία φτάνει μέχρι και τις 8 ώρες με τη φωτεινότητα να αγγίζει τα 300lm.

Διατίθενται στις εκδόσεις αυτοελεγχόμενο, ασύρματο και ενσύρματο διευθυνσιοδοτούμενο φωτιστικό ασφαλείας με μπαταρίες τύπου NiMH.

Διαθέσιμο για παραγγελίες σε λευκό ή ανθρακί χρωματισμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας