Νέα καμπάνια προώθησης της μπύρας ΑΛΦΑ υλοποιεί η Αθηναϊκή Ζυθοποιία που έχει στο επίκεντρο το καλοκαίρι, αλλά και τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την πανδημία και τις ανατροπές που έφερε ο Covid-19.

Το νέο διαφημιστικό σποτ της ΑΛΦΑ «Ποιος σου έμαθε το καλοκαίρι;», εστιάζει σε αυτά που αφορούν τις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις που μας καθορίζουν και μας οδηγούν. Η εταιρεία επισημαίνει ότι το φετινό καλοκαίρι, λόγω των πρωτόγνωρων υγειονομικών καταστάσεων, θα είναι σίγουρα διαφορετικό από τα προηγούμενα. Μία αβεβαιότητα σκεπάζει κάθε μας μέρα. Όμως, οι δικοί μας άνθρωποι με τους οποίους έχουμε περάσει αμέτρητα καλοκαίρια μαζί, αυτοί που μας έμαθαν τι σημαίνει καλοκαίρι, αυτοί που μοιραστήκαμε στιγμές ευτυχίας, θα είναι και φέτος εκεί.

ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ με γεύση κεράσι

καμπάνια, μηλοκλέφτηςΠαράλληλα σε άλλες ειδήσεις από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η εταιρεία ανακοίνωσε πως κυκλοφόρησε νέος ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ με γεύση κεράσι. Ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ με γεύση κεράσι, παράγεται στην Πάτρα, από ελληνικά μήλα και πρόκειται για έναν μηλίτη, στον οποίο έχει προστεθεί χυμός κερασιού. Ένα φρούτο που είναι συνδεδεμένο με τα καλοκαίρια μας, έρχεται και δένει αρμονικά με την γεύση και δροσιά του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ. Η Αθηναϊκή έχει ξεκινήσει και για τη νέα γεύση του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ καμπάνια προώθησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας