Νέα σειρά προϊόντων από την Megas Yeeros

Η Megas Yeeros παρουσίασε τη νέα μεσογειακή σειρά με ελαιόλαδο.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μυρωδικά της ελληνικής φύσης συνθέτουν τη μεσογειακή σειρά προϊόντων της Megas Yeeros.

Ο νέος χοιρινός γύρος, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι γάλακτος, το μπιφτέκι κοτόπουλο, το σουβλάκι χοιρινό και το σουβλάκι κοτόπουλο μαρινάρονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Όπως αναφέρει με σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης μελετάει διαρκώς τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, ώστε να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, πλούσια σε διατροφική αξία.

Νέο εργοστάσιο στην ΗΠΑ

Νέα μονάδα επεξεργασίας κρέατος σχεδιάζει να κάνει στις ΗΠΑ η Megas Yeeros, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, Νίκου Λούστα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο στόχος ενός τέτοιου σχεδίου είναι να γίνει έναρξη εργασιών μέσα στο 2019. Εφόσον υλοποιηθεί το σχέδιο το εργοστάσιο αυτό θα είναι το τρίτο της εταιρίας, μετά το ένα στον Ασπρόπυργο και το έτερο στο New Jersey.

Μάλιστα σε ενδεχόμενο τρίτο εργοστάσιο η παραγωγή θα επικεντρωθεί στον προψημένο γύρο, που απαγορεύεται λόγω του εμπορικού ανταγωνισμού στο κρέας μεταξύ ΕΕ – ΗΠΑ να εισαχθεί από την Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η  μονάδα στο New Jersey της Αμερικής ήταν μια επένδυση 5 εκατ. ευρώ, παράγει κατεψυγμένο γύρο, καθώς μόνο έτσι επιτρέπεται να διακινηθεί στις ΗΠΑ σε ψητοπωλεία. Η μονάδα ξεκίνησε να παράγει από τον Αύγουστο του 2014 και πλέον ήδη τροφοδοτεί περί τις 20 πολιτείες της χώρας, ενώ κάνει εξαγωγές σε Καναδά, Παναμά και Ντουμπάι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας