νέες γεύσεις

Η ΙΟΝ, με πάνω από 85 χρόνια παρουσία στην αγορά σοκολάτας θέλοντας να ακολουθήσει τις τάσεις της εποχής δημιούργησε πριν τις γιορτές τις εξής νέες γεύσεις.

νέες γεύσειςION Αμυγδάλου Praliné: Με πλούσια πραλίνα και κομματάκια αμύγδαλου, η νέα ΙΟΝ Αμυγδάλου Praliné εμπλουτίζει τη σειρά της ΙΟΝ Αμυγδάλου.
ION Φουντουκιού σε 100γρ και sticks: H ION Φουντουκιού μεγαλώνει την οικογένειά της, ανανεώνει τις συσκευασίες της και διατίθεται σε δύο νέες γεύσεις: 100γρ και Sticks (35γρ).
Break Pistachio: Φρεσκοκαβουρντισμένα κελυφωτά φιστίκια σε πλούσια σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ, η νέα Break Pistachio είναι μια γευστική αποκάλυψη.
ION Dark Espresso: Όταν η αγαπημένη γεύση του espresso συναντάει την εξαιρετικής ποιότητας κακάο, τότε το αποτέλεσμα είναι μία πλούσια ΙΟΝ Dark σοκολάτα.
ION Σοκοφρέτα Γάλακτος & Υγείας με στέβια: Η κλασσική ΙΟΝ σοκοφρέτα, τώρα και με στέβια (χωρίς προσθήκη ζάχαρης). 
ΙΟΝ Proteins: Η νέα σειρά σοκολατών σε μορφή μπάρας με 20% πρωτεΐνη, σε δύο γεύσεις: καρύδα και φουντούκι . Πλούσια σοκολάτα γάλακτος με nougat καρύδας και crispies για την «ΙΟΝ Protein Καρύδα» και σοκολάτα γάλακτος με nougat φουντουκιού και crispies για την «ΙΟΝ Protein Φουντούκι», πάντα με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης 20%.

Επίσης η σοκολατένια χριστουγεννιάτικη σειρά της ΙΟΝ ανανεώνεται και περιλαμβάνει:

  • Σοκολάτες ΙΟΝ Αμυγδάλου 270γρ & ΙΟΝ Γάλακτος 270γρ.
  • Σοκολατένιες φιγούρες «Άγιος Βασίλης» σε ΙΟΝ Γάλακτος και ΙΟΝ Αμυγδάλου.
  • Σοκολατίνια «Choco Balls» σε δύο γεύσεις με σοκολάτα γάλακτος και κρέμα κακάο και με σοκολάτα γάλακτος και πραλίνα φουντουκιού.
  • Σοκολατίνια «3 Γεύσεις»: με σοκολάτα γάλακτος και κρέμα κακάο, φράουλα ή μιλφέιγ.
  • Σοκολατίνια «Mabel Liqueur»: με σοκολάτα υγείας και γέμιση λικέρ cherry.
  • Σοκολατίνια «Noisetta»: με σοκολάτα γάλακτος και ολόκληρο φουντούκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας