Νέες πτήσεις της Germania για Κάρπαθο

Ενισχύει το δρομολόγιο της για Κάρπαθο, η γερμανική αεροπορική εταιρεία Germania.

Με ανακοίνωση της μάλιστα Germania κάνει ιδιαίτερη μνεία στις ομορφιές της Καρπάθου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η Κάρπαθος διαθέτει αμμώδεις παραλίες, γραφικά ορεινά χωρία καθώς και ένα εύρος δραστηριοτήτων όπως wind-surf και καταδύσεις που συνδυάζονται με τις καλά διατηρημένες παραδόσεις, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία, που αλλού έχει χαθεί».

Η Germania που διακινεί περισσότερους από 4.000.000 επιβάτες από 20 αεροδρόμια σε πάνω από 60 διαφορετικούς προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική προσέθεσε στο εμπλουτισμένο πρόγραμμα της εβδομαδιαίες πτήσεις από Ντίσελντορφ και Μόναχο. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο εγκαινιάστηκε στις 14 και 28 Ιουνίου αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει ο κ. Claus Altenburg, Διευθυντής Πωλήσεων της Germania Airline:

«Υποστηρίζουμε πτητικά ένα ποιοτικά επιλεγμένο σύνολο προορισμών εκ των όποιων οι πτήσεις για Κάρπαθο θεωρούνται πολύτιμη προσθήκη. Η Ελλάδα έχει υψηλή προστιθέμενη αξία ως Τουριστικός προορισμός και για το λόγο αυτό, πρόθεση είναι η ενίσχυση και η εξυπηρέτηση νέων προορισμών». Σημειώνεται, μάλιστα, πως προηγήθηκαν ενημερωτικές παρουσιάσεις του προορισμού και του νέου προγράμματος, σε επιλεγμένο κοινό Γερμανών επαγγελματιών του Τουρισμού, ταξιδιωτικών πρακτόρων και στελεχών αεροδρομίων σε Ντίσελντορφ και Μόναχο στις 16 και 23 Απριλίου 2018 αντίστοιχα, που διοργανώθηκαν από τη Germania με τη συμμετοχή εκπροσώπου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας