Νέες πτήσεις της Thomas Cook στη Τουρκία

Η αεροπορική εταιρεία Thomas Cook Airlines ξεκίνησε μια νέα εβδομαδιαία πτήση από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου προς την Αττάλεια της Τουρκίας καθιστώντας πλέον την γείτονα χώρα ισχυρό τουριστικό αντίπαλο.

Το πρώτο δρομολόγιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου με αεροσκάφος A321 και 215 επιβάτες με την εταιρεία να αυξάνει τον αριθμό των παρεχόμενων θέσεων από Σκωτία προς Τουρκία κατά 43% φέτος και να προσφέρει περισσότερες από 140 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από δεκατέσσερα βρετανικά αεροδρόμια.

Οι κρατήσεις του Thomas Cook για διακοπές στην Τουρκία σημείωσαν αύξηση 84% σε ετήσια βάση ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι και η αύξηση των δρομολογίων της Ryanair προς την Τουρκία φέρνει την Ελλάδα σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Τουρκία που ούτως ή άλλως και εξαιτίας της συναλλαγματικής ισοτιμίας είναι σε θέση να προσφέρει οικονομικές διακοπές σε επίδοξους τουρίστες πλέον με την Thomas Cook και την Ryanair γίνεται ισχυρός ανταγωνιστής στην σκακιέρα του μεσογειακού τουρισμού.

Ο Henry Sunley, εμπορικός διευθυντής της Thomas Cook Airlines, μάλιστα δήλωσε ότι:

«Η Τουρκία είναι πολύ δημοφιλής προορισμός και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που προσθέτουμε στο πρόγραμμά μας το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου, αυξάνοντας τον αριθμό των βρετανικών αεροδρομίων που εξυπηρετούμε, καθώς και τους ανθρώπους που μπορούμε να μεταφέρουμε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα εισιτήρια μιας διαδρομής στην οικονομική θέση από Εδιμβούργο προς Αττάλεια ξεκινούν από £ 90,99.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας