Οι νέες στολές πληρωμάτων της Turkish Airlines, που πετάει στις περισσότερες χώρες του κόσμου,σχεδιάστηκαν για τον εορτασμό της 85ης επέτειου της αεροπορικής εταιρείας και θα είναι διαθέσιμες σε ολόκληρο το πλήρωμα στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων του εθνικού αερομεταφορέα.

Οι νέες στολές, οι οποίες ελέγχθηκαν αυστηρά σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων σε διαφορετικά κλίματα, θα έχουν τα χρώματα της σημαίας – κόκκινο και γκρι ανθρακί και προσαρμόστηκαν σε 25,000 υπαλλήλους έτσι ώστε το πλήρωμα να εξυπηρετεί τους επιβάτες με άνεση.

Στη δήλωσή του σχετικά με τις νέες στολές, ο Κ. İlker Aycı, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, είπε: “Η κομψότητα και η άνεση των πληρωμάτων μας, αποτελούν τα σημαντικότερα στοιχεία της απαράμιλλης ποιότητας των υπηρεσιών μας και είναι πολύ σημαντικά για το εμπορικό μας σήμα το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βιομηχανίας. Πιστεύω ότι η παρουσία του εμπορικού μας σήματος στους ουρανούς θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή με τις νέες στολές πληρωμάτων, οι οποίες συνδυάζουν τα στοιχεία του πολιτισμού μας με την κομψότητα των πληρωμάτων μας”.  

Ο Ιταλός σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Ettore Bilotta σχεδίασε τις νέες στολές πληρωμάτων, οι οποίες ράφτηκαν ειδικά από το Vakko και τα κύρια υφάσματα κατασκευάστηκαν από την Altınyıldız, βασισμένα στα υψηλά πτητικά πρότυπα της Turkish Airlines.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας