Στις αρχές του Ιουλίου, ο Όμιλος InterContinental θα ανοίξει το πρώτο του ξενοδοχείο, το Holiday Inn Gdansk – City Centre, στο Βόρειο τμήμα της Πολωνίαςστην πόλη Γκντανσκ. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο αναπτυξιακό εταίρο του Ομίλου, την UBM Development AG, γεγονός που υπογραμμίζει την ταχεία ανάπτυξη του Ομίλου στην αγορά, με τη δημιουργία του πέμπτου ξενοδοχείου τα τελευταία τρία χρόνια.

Το Holiday Inn Gdansk – City Centre βρίσκεται στο νησί Granary, σε ένα μοναδικό αστικό σκηνικό όπως σχηματίζεται από την εκβολή του ποταμού Μοτλάβα. Το κτίριο έχει 240 δωμάτιο μοιρασμένα σε εφτά ορόφους, 5 συνεδριακούς χώρους, ένα γυμναστήριο, ένα ανοιχτό λόμπι, και ένα μπαρ στο ρετιρέ του με μοναδική θέα. Η τοποθεσία του θεωρείται ιδανική καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και πολύ κοντά στα πιο ιστορικά μνημεία της πόλης.

Το Holiday Inn Gdansk – City Centre είναι το 53ο ξενοδοχείο που κατασκευάζεται από την UBM Development AG. Με βάση μια συμφωνία προθεσμιακής αγοράς, το ξενοδοχείο πωλήθηκε στην Union Investment τον Ιανουάριο του 2018 και θα ενσωματωθεί πλήρως στο χαρτοφυλάκιο της Union Investment το τρίτο τρίμηνο, ενώ τη διαχείρισή του αναλαμβάνει ο όμιλος InterContinental. Το ξενοδοχείο παρέχει περίπου 60 μόνιμες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και πρόσθετες εποχιακές ευκαιρίες απασχόλησης.

Η Karin Sheppard, Διευθύνουσα Σύμβουλος Ευρώπης αναφέρει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε το ξενοδοχείο Holiday Inn Gdansk – City Centre, το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου όχι μόνο στην πόλη του Γκντανσκ, αλλά και σε όλο το βόρειο τμήμα της χώρας. Χάρη στη μοναδική του θέση στην πόλη, των συνεδριακών του χώρων και των επιλογών εστίασης, το ξενοδοχείο θα έχει σημαντική επιρροή στην αναπτυσσόμενη οικονομία του Γκντανσκ, παρέχοντας αληθινή φιλοξενία τόσο σε όσους ταξιδεύουν για λόγους επαγγελματικούς όσο και για αναψυχή. Η Πολωνία αποτελεί για μας μια πολύ επιτυχημένη αγορά στην Ευρώπη. Έχει την όγδοη μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μια ταχέως αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή βιομηχανία. Στην UBM έχουμε ένα σπουδαίο εταίρο που αναγνωρίζει τις ευκαιρίες στην αγορά όπως και εμείς».

Ο Thomas G. Winkler, διευθύνων σύμβουλος της UBM Development, σχολίασε: «Με το Holiday Inn Gdansk – City Centre κατασκευάσαμε το 53ο ξενοδοχείο, εδραιώνοντας έτσι τη θέση μας ως κορυφαία κατασκευαστική ξενοδοχείων στην Ευρώπη».

Martin Löcker, ο Γενικός Διευθυντής της UBM Development, πρόσθεσε: «Το Holiday Inn Gdansk αποτελεί το 16ο ξενοδοχείο που κατασκευάσαμε σε συνεργασία με τον Όμιλο InterContinental. Με τα χρόνια, οι δύο εταιρίες δημιούργησαν μια ισχυρή εταιρική σχέση όσον αφορά στην ανάπτυξη ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη».

Ο Όμιλος InterContinental αριθμεί αυτή τη στιγμή 11* ξενοδοχεία στην Πολωνία υπό τις ονομασίες InterContinental, Holiday Inn, Holiday Inn Express και Hotel Indigo. Μέχρι το 2021, επιπλέον 17 ξενοδοχεία θα ανοίξουν τις πόρτες τους, τριπλασιάζοντας τα νούμερα του Ομίλου στη χώρα και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο με δύο ακόμα ονόματα: το Crowne Plaza και τις Staybridge Suites.

* δεδομένα την 31 Μαρτίου 2019 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας