Η Louis Hotels ανακοίνωσε την μετονομασία του Hilton Park στη Λευκωσία σε Hilton Nicosia. Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για το κύρος και τις αξίες που για 100 χρόνια θεμελίωσε στον τομέα της φιλοξενίας η διεθνής αλυσίδα Hilton. Το εμβληματικό ξενοδοχείο της κυπριακής πρωτεύουσας παίρνει το νέο του όνομα ως το μοναδικό Hilton, πλέον, στην μεγαλόνησο. Να υπενθυμίσουμε ότι το άλλο πολυτελές ξενοδοχείο της Λευκωσίας που είχε το brand της διάσημης ξενοδοχειακής αλυσίδας, το πρώην Hilton Cyprus, πουλήθηκε την περασμένη Άνοιξη και οι νέοι ιδιοκτήτες το μετονόμασαν σε The Landmark Nicosia.

Εκτός από το νέο όνομα, στo Hilton Nicosia ανακαινίστηκαν πρόσφατα πλήρως όλα τα δωματία του ξενοδοχείου, αναβαθμίστηκαν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, ενώ δημιουργήθηκε και το ολοκαίνουριο Mint Bar. Παράλληλα στην ανακοίνωσή της η Louis Hotels τονίζει ότι ανανεώθηκε η συνεργασία της με την Hilton International για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια.

Αναφερόμενος στη μετονομασία του ξενοδοχείου ο Ιάσωνας Περδίος, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels σημείωσε: «Είμαστε περήφανοι που το ξενοδοχείο σαν το μοναδικό Hilton στην Κύπρο θα φέρει και την αντίστοιχη ονομασία. Προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους επισκέπτες του, το Hilton Nicosia βρίσκεται στην κορυφή της φιλοξενίας σφραγίζοντας την κοινωνική και επιχειρηματική ζωή της Λευκωσίας αποτελώντας παράλληλα την καλύτερη επιλογή διαμονής στην πρωτεύουσα».

To Hilton Nicosia αυτοδιαφημίζεται για τους συνεδριακούς χώρους που διαθέτει, οι οποίοι μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 5.000 άτομα. Την τελευταία δεκαετία στο ξενοδοχείο έχουν διοργανωθεί στο ξενοδοχείο πολλές και σημαντικές επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς πέραν των παροχών που προσφέρει βρίσκεται και σε στρατηγική τοποθεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας