Νέο πρόγραμμα fitness από Celebrity Cruises και Canyon Ranch

Τα κρουαζιερόπλοια Celebrity Cruises και Canyon Ranch δίνουν νέα διάσταση στη σωματική ευεξία με το νέο πρόγραμμα fitness που έχουν δημιουργήσει για τους επιβάτες τους, κυριολεκτικά δίπλα στην θάλασσα.

Νέο πρόγραμμα fitness από Celebrity Cruises και Canyon RanchΤο πρόγραμμα που περιλαμβάνει 20 νέα μαθήματα fitness και μοναδικά σεμινάρια για τους επιβάτες, έρχεται να αποδείξει ότι οι διακοπές είναι πολύ παραπάνω από διασκέδαση και χαλάρωση με έξι διαφορετικές κατηγορίες μαθημάτων βασισμένες σε διαφορετικές ανάγκες: Sweat, Conditioning, Longevity, Mindfulness, Nutrition και Acupuncture. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο Hotel Operations της Celebrity Cruises ο Brian Abel στη Celebrity Cruises αναζητούν τρόπους να ανεβάσουν τον πήχη της παροχής υπηρεσιών όλο και ψηλότερα.

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Μαζί με την ομάδα του Canyon Ranch βρήκαμε την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε την εμπειρία των επιβατών μας ανανεώνοντας τα προγράμματά μας και προσθέτοντας νέα μαθήματα με έμπνευση από τις τελευταίες εξελίξεις στο fitness. Με αυτό το νέο πρόγραμμα, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εν πλω εμπειρία ευεξίας με ασύγκριτες παροχές, έμπειρους και εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες και ένα γεμάτο πρόγραμμα αναζωογόνησης στα πλοία μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας