Ο όμιλος IHG (InterContinental Hotels Group) ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία του Hotel Indigo στην Λάρνακα της Κύπρου. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει προς τα τέλη του 2019, υπό μια franchise συμφωνία με την Quality Group, μιας από τις κορυφαίες εταιρίες ανάπτυξης ακινήτων στη χώρα και τα Sunnyseeker Hotels, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία διαχείρισης ξενοδοχείων η οποία αυτή τη στιγμή εκμεταλλεύεται πολλά ξενοδοχεία στην Κύπρο.

Hotel Indigo, Λάρνακα

Το Hotel Indigo Cyprus Larnaca θα ανοίξει σε μια από τις καλύτερες και πιο ιστορικές περιοχές της Λάρνακα, κοντά στο κέντρο της πόλης και το αεροδρόμιο, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο της Κύπρου. Το κτίριο βρίσκεται σε έναν όμορφο παράδρομο σε κοντινή απόσταση από την παραλία και το εμπορικό κέντρο.

Η ανακοίνωση του ομίλου έρχεται αμέσως μετά τα πρόσφατα εγκαίνια ενός νέου ξενοδοχείου στη Βενετία της Ιταλίας, με ακόμα έξι να ακολουθούν τα επόμενα 3 με 5 χρόνια.

Ο Eric Viale, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου για τη Νότια Ευρώπη, σχολίασε: «Η Κύπρος είναι ήδη ένας δημοφιλής Ευρωπαϊκός τουριστικός προορισμός και η Λάρνακα μετατρέπεται σε πραγματικό κέντρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας στη χώρα. Κατά συνέπεια, η τοποθεσία του Hotel Indigo είναι εξαιρετική και είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία με την Quality Group και την Sunnyseeker Hotels ώστε να φέρουμε στην πόλη τη μοναδική αρχιτεκτονική και την ξεχωριστή εμπειρία που χαρακτηρίζει τον Όμιλο. Αυτή η συνεργασία φανερώνει μια καλή συγκυρία για το Hotel Indigo, το οποίο είχε σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον στην Ευρώπη, ενώ είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτά που θα έρθουν στο μέλλον για τον όμιλο στην περιοχή, αλλά και πέρα αυτής».

Ο Σάββας Κάκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Quality Group είπε: «Στην Quality Group είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που υποδεχόμαστε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους ξενοδοχειακούς ομίλους στην πόλη της Λάρνακας. Μοναδικό και συναρπαστικό εξ’ ορισμού, και ένα από τα μεγαλύτερα boutique brands παγκοσμίως, το Hotel Indigo είναι πλέον μέρος της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Λαζάρου και μια τέλεια προσθήκη για το κέντρο της πόλης. Εκ μέρους της Quality Group, εκφράζω την ισχυρή μου πεποίθηση και βεβαιότητα ότι αυτή η νέα συνεργασία θα αφήσει το σημάδι της στον ξενοδοχειακό κλάδο της Κύπρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας