Νέος Ασκός 10 λίτρων από το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ

Νέος Ασκός 10 λίτρων από το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗΤο φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ, λανσάρει σε εύχρηστη συσκευασία ένα νέο, καινοτόμο προϊόν τον Ασκό ΘΕΟΝΗ 10 λίτρων.

Καθώς οι ανάγκες για πρόσληψη νερού και ενυδάτωση αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ο Ασκός ΘΕΟΝΗ αποτελεί την ιδανική λύση για όσους τηρούν ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, καθώς και για όσους αθλούνται.

Το μοναδικό ελληνικό νερό με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, έχοντας σαν γνώμονα την προσφορά του καλύτερου δυνατού προϊόντος σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση του οικολογικού αποτυπώματος δημιούργησε τον Ασκό ΘΕOΝΗ που διαθέτει φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία από ανακυκλώσιμο χαρτόνι και ανακυκλώσιμο ασκό, παρέχοντας εύκολη διαλογή κατά την απόρριψη. Επιπλέον, η ειδικά διαμορφωμένη συσκευασία προστατεύει το νερό από το φως και τον αέρα, έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται η γεύση του διατηρώντας το νερό δροσερό για μεγαλύτερο διάστημα, έως και 4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα. Σημειώνεται, ότι χωρίς να ανοιχτεί ο ασκός, η διάρκεια ζωής του νερού είναι έως 1 έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας