Νέος Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού για την Τουρκία

Η νέα κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που αριθμεί μόλις 16 Υπουργεία είναι γεγονός στην Τουρκία με τον Μεχμέτ Ερσόϊ, να είναι ένας από τους νεοεκλεγέντες Υπουργούς της νέας Κυβέρνησης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνο τρεις Υπουργοί διατηρούν την θέση τους στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο ενώ το νέο Προεδρικό Κυβερνητικό Σύστημα της Τουρκίας μεταβίβασε όλες τις εκτελεστικές αρχές του γραφείου του Πρωθυπουργού στον Πρόεδρο. Εκείνος πλέον θα έχει εκτεταμένες εξουσίες, από το διορισμό κρατικών αξιωματούχων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με προεδρικά διατάγματα, χωρίς σημαντική παρακολούθηση από το Κοινοβούλιο.

Ποιος είναι ο Μεχμέτ Ερσόϊ

Ο Μεχμέτ Ερσόϊ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1968, αποφοίτησε από το Γερμανικό Γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης το 1987 και στη συνέχεια μετακόμισε στον επιχειρηματικό κόσμο ιδρύοντας το Etstur το 1991 με τον Μουράτ Ερσόϊ, τον δίδυμο αδελφό του. Ξεκινώντας από το μηδέν το ταξιδιωτικό τους πρακτορείο, ο Μεχμέτ και ο αδελφός του Μουράτ κατάφεραν να αναλάβουν το Etstur και να το πάνε σε κορυφαίο επίπεδο σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ συνέχισαν να αναπτύσσονται στους τομείς της ξενοδοχειακής διαχείρισης αλλά και του τουρισμού γενικότερα.

Ο Όμιλος Etsgroup διαθέτει συνολικά 13 ξενοδοχεία πέντε αστέρων με χωρητικότητα 12.000 κλινών, με μια ξενοδοχειακή αλυσίδα που αποτελείται από επτά ξενοδοχεία Voyage, δύο ξενοδοχεία Maxx Royal Resorts στο Bodrum και την Αττάλεια, καθώς και το Elexus Hotels & Resorts & Spa στο Kemer και το TRNC.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας