Νιπτήρες Ipalyss® από την Ideal Standard

Η Ideal Standard, παρουσιάζει τη νέα σειρά νιπτήρων ελεύθερης τοποθέτησης IPALYSS® από το εξαιρετικά λεπτό κεραμικό υλικό, Diamatec®. Πρόκειται για ένα πατενταρισμένο, νέο υλικό εξαιρετικά στιβαρό που επιτρέπει στους σχεδιαστές να επιτύχουν εντυπωσιακά λεπτά σχεδιαστικά στοιχεία τα οποία όμως έχουν εξαιρετική στιβαρότητα και αντοχή.

Η κορυφαία αισθητική της σειράς IPALYSS® αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον βραβευμένο Βρετανό σχεδιαστή, Robin Levien ενώ τα τοιχώματα της IPALYSS® έχουν πάχος μόλις 3,5mm. Η εμφάνιση και η αίσθηση αναπτύχθηκαν, έτσι ώστε η νέα σειρά να ανακηρυχθεί ηγέτης στην τάση του «ανάλαφρου σχεδιασμού» και αφορά μία νέα σχεδιαστική τάση που εκφράζεται με κοίλα τοιχώματα πάχους λίγων χιλιοστών και εξαιρετικά λεπτές ακμές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα σειρά νιπτήρων IPALYSS® αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε καταναλωτή, αλλά και αρχιτέκτονα, μηχανικό & διακοσμητή, που έχει στόχο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διαμόρφωσης χώρων μπάνιου, για κατοικίες ή ξενοδοχειακές μονάδες, αφού διαθέτει την πιο πρόσφατη καινοτομία της εταιρείας: το εξαιρετικά λεπτό κεραμικό υλικό, Diamatec®.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας