Ντίνα Νικολάου

Η διεθνούς φήμης chef Ντίνα Νικολάου πραγματοποίησε με επιτυχία το σεμινάριο μαγειρικής υπό τον τίτλο «Γευστικό ταξίδι στη Σάμο», αφιερωμένο στα εξαιρετικά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου.

Το cooking class πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στο Yoleni’s Flagship store στο Κολωνάκι με την chef να παρουσιάζει απολαυστικές συνταγές χρησιμοποιώντας κρασιά του ΕΟΣ Σάμου.

Η Ντίνα Νικολάου δημιούργησε απολαυστικές συνταγές εμπλουτισμένες με τα ξεχωριστά αρώματα και τη μοναδική φρουτώδη και ανθώδη γεύση των γλυκών, ξηρών και ημίξηρων κρασιών του ΕΟΣ Σάμου.

Ντίνα ΝικολάουΣημειώνεται ότι ο Συνεταιρισμός της Σάμου ιδρύθηκε το 1934 και από τότε συγκεντρώνει, οινοποιεί και εμπορεύεται το σύνολο της παραγωγής των αμπελουργών-μελών του, ενώ ειδικά το σαμιώτικο κρασί, ειδικά το γλυκό, αποτελεί έναν από τους κυριότερους πρεσβευτές της Ελλάδας στο εξωτερικό, με εξαγωγές σε χώρες όπως η Γαλλία και άλλες 25 χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας