Ο Άγγλος Tyrrell Hatton αναδείχθηκε νικητής του Turkish Airlines Open 2019, εξασφαλίζοντας τη νίκη στον τέταρτο γύρο των playoff που έγιναν με τη συμμετοχή έξι παικτών – ισοφαρίζοντας προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής – κάτω από τους νυχτερινούς προβολείς για πρώτη φορά σε επαγγελματικό τουρνουά, στο Montgomerie Maxx Royal στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Στην τελετή απονομής του τίτλου  στον νικητή Hatton παρευρέθηκαν ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ. MevlütÇavuşoğlu, ο Κυβερνήτης της Αττάλεια, κ. MünirKaraloğlu, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Γκολφ, κ. AhmetAğağğlu, ο Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Αττάλειας, κ. MuhittinBöcek και ο Διευθυντής του τουρνουά Turkish Airlines Open, κ. MiguelViador.

Ο Αυστριακός Matthias Schwab μπήκε στον τελικό γύρο με προβάδισμα τριών βολών, αλλά σκόραρε μόλις 70 και τελικά ισοβάθμησε στο -20 με τον Αμερικανό KurtKitayama, τον Νότιο Αφρικανό Erik van Rooyen, τον Hatton και τους Γάλλους Benjamin Hebert και Victor Perez. Αυτή ήταν μόλις η τρίτη φορά στην ιστορία του European Tourόπου τα play-off έγιναν με τη συμμετοχή έξι φιναλίστ.

Σχολιάζοντας τον τελικό, o πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, κ. M. İlkerAyci, δήλωσε: “Εκ μέρους της Turkish Airlines, θα ήθελα να συγχαρώ τον Tyrrell Hatton, τον νικητή του Turkish Airlines Open Air 2019. Για άλλη μια φορά, είχαμε εξαιρετικά ταλαντούχους παίχτες εδώ στην Αττάλεια και η απόδοση του Tyrrell αυτή την εβδομάδα τονκαθιστά δίκαιο νικητή σε ένα ιστορικό play-off. Το Turkish Airlines Open, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά γκολφ παγκοσμίως, συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται κάθε χρόνο“.

Οι Kitayama, Hatton και Schwabπέρασαν στον 2ο γύρο των play offs σκοράροντας “birdies”, ενώ οι Van Rooyen, Hebert και Perez αποκλείστηκαν.

Και οι τρείς φιναλίστ απέτυχαν σε χτυπήματα “birdie” στον δεύτερο γύρο των play-offs. Οι προβολείς άναψαν για την τρίτη προσπάθεια στην οποία ο Kitayama απέτυχε και εγκατέλειψε τον αγώνα αφήνοντας μόνο τους Schwab και Hatton στο παιχνίδι.

Τελικά ο Hatton αναδείχθηκε νικητής στην τέταρτο γύρο των playoff.

Το γκολφ αποτελεί βασικό πυλώνα για την προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού για την Turkish Airlines. H αεροπορική εταιρεία, που πετά στις περισσότερες χώρες και σε διεθνείς προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη, υποστηρίζει το άθλημα σε όλα τα επίπεδα, όπως το να παρέχει στους επιβάτες τη δυνατότητα να μετακινηθούν με τον εξοπλισμό golf δωρεάν, μέχρι διοργανώσεις όπως το επιχειρηματικό ερασιτεχνικό  τουρνουά Turkish Airlines World Golf Cup καθώς και το τουρνουά Turkish Airlines Challenge.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας