Ο ΙΝΣΕΤΕ ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα σεμιναρίων

Ο ΙΝΣΕΤΕ ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων για την περίοδο 2018-19 με νέες κατηγορίες σεμιναρίων και θεματικές ενότητες.

Πιο συγκεκριμένα το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) συνεχίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων σε όλη την Ελλάδα, με νέες κατηγορίες σεμιναρίων και θεματικές ενότητες για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των τουριστικών επιχειρήσεων. Τη φετινή χρονιά το ΙΝΣΕΤΕ προχώρησε σε αναδιάρθρωση των βασικών κατηγοριών των σεμιναρίων, με σκοπό να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες και πολυδιάστατες εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών του τουρισμού σε εθνικό επίπεδο. Οι νέες κατηγορίες σεμιναρίων είναι οι εξής:

  • Τμηματικές Εκπαιδεύσεις
  • Οικονομικά, Πωλήσεις και Marketing
  • Τρόφιμα και Ποτά
  • Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη
  • Διοίκηση και Ηγεσία
  • Εμπειρία Πελάτη

Για την εκπαιδευτική χρονιά 2018-2019 το ΙΝΣΕΤΕ θα επισκεφθεί πάνω από 14 πόλεις, υλοποιώντας τουλάχιστον 60 εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.300 επαγγελματίες του τουρισμού. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι για το τελευταίο τρίμηνο του 2018 έχουν ήδη οργανωθεί προγράμματα σε Ρόδο, Κέρκυρα, Βόλο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Πιερία με θεματολογίες όπως Modern and Classic French Patisserie, Destination Branding, Housekeeping Essentials, Hospitality Sales Masterclass, Cocina Nikkei, Advanced Complaint Handling, Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα, Front Office Essentials, Your Performance Management Guide, Free Style Cooking, Βασικές αρχές αλλαντοποιίας και παστών αλιευμάτων και Digital Marketing Masterclass.

Σημειώνεται ότι το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του κόστους συμμετοχής των προσφερόμενων σεμιναρίων, στο πλαίσιο των δράσεων του Συνδέσμου ως σύγχρονος Κοινωνικός Εταίρος του Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας