Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται για άμεση μείωση ΦΠΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται για άμεση μείωση ΦΠΑ στην εστίαση όπως είπε ο ίδιος σε συνάντηση με εργαζομένους της εστίασης.

Ο Πρόεδρος της Αξιωματική Αντιπολίτευσης συναντήθηκε με εργαζομένους του τομέα της εστίασης με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο όλων, όπως ανέφεραν, την ανασφάλιστη εργασία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται για άμεση μείωση ΦΠΑΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι οι επιχειρηματίες έχουν υποχρέωση να ασφαλίζουν τους εργαζομένους τους και να τηρούν τις υποχρεώσεις της εργατικής νομοθεσίας ενώ τόνισε ότι η εκτεταμένη φοροδιαφυγή έχει προκύψει από την αύξηση των φόρων –ειδικά του ΦΠΑ– στην εστίαση. Μεταξύ άλλων ο κος Μητσοτάκης υπενθύμισε τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% και σε δεύτερο χρόνο στο 11% ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γενικότερο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για σημαντική μείωση των φόρων. Αυτό όπως είπε αποτελεί μια πρόταση για συμφωνία αλήθειας με τους επιχειρηματίες, καθώς οι τελευταίοι θα πρέπει να είναι απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος και, κυρίως, στους εργαζομένους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας