Ο Master Chef παρουσιάζει το σαμιακό πρωινόΟ Master Chef Λάμπρος Βάκαρος παρουσιάζει το σαμιακό πρωινό σε μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 11 Αυγούστου, στο χερσαίο χώρο της παραλιακής λεωφόρου της πόλης της Σάμου.

Η παρουσίαση του σαμιακού πρωινού φέρει την υπογραφή του Λάμπρου Βάκαρου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αποτελείται εξ ολοκλήρου με σαμιακά προϊόντα.

Τέλος, η προβολή και προώθηση του σαμιακού πρωϊνού, θα λάβει χώρα και μέσω του διαδικτύου, σε επισκέπτες, tour operators, ξενοδοχεία και σημεία εστίασης. Η δαπάνη του συνόλου των ανωτέρω δράσεων, ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Στόχος της διοργάνωσης, είναι η καθιέρωση του σαμιακού πρωϊνού στις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού και σε άλλες επιχειρήσεις εστίασης καθώς η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος με την προβολή των τοπικών παραγόμενων προϊόντων της γεωργοκτηνοτροφικής επιχειρηματικότητας και της αντίστοιχης γαστρονομίας, κρίνεται σημαντική για την ανάδειξη των νησιών και την αύξηση της τουριστικής ροής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας