Ο Τεμπονέρας στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Ε.Ν. (ΚΕΣΕΝ)

Το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Ε.Ν. (ΚΕΣΕΝ) Πλοιάρχων – Μηχανικών, επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας πραγματοποίησε την επίσκεψη συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Γραφείου του Πλοίαρχο Λ.Σ. Σαπουνά Ευρυβιάδη.

Το Γενικό Γραμματέα υποδέχθηκαν ο Διοικητής ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων – Μηχανικών και Μετεκπαίδευσης Θαλαμηπόλων, με τους Διευθυντές Σπουδών, παρουσία εκπροσώπων της Συντονιστικής Επιτροπής ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων – Μηχανικών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση του Γενικού Γραμματέα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΕΣΕΝ Π-Μ, καθώς και εκτενής ενημέρωσή του, τόσο από τους Διευθυντές Σπουδών όσο και από τους εκπροσώπους των σπουδαστών.

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση, με τη συμμετοχή του Διοικητή των Σχολών, του διδακτικού προσωπικού καθώς και εκπροσώπων των σπουδαστών. Ο κ. Γενικός επεσήμανε ότι πρωταρχικός στόχος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΝΑΝΠ αποτελεί η ποιοτική αναβάθμιση των ΚΕΣΕΝ, τόσο σε θέματα εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού τους όσο και ενίσχυσής τους σε στελεχιακό δυναμικό με την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού.

Τους γνώρισε επίσης, ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος στους δικαιούχους σπουδαστές και τους διαβεβαίωσε ότι θα διανεμηθούν άμεσα βιβλία και κάθε άλλο αναγκαίο εκπαιδευτικό υλικό. Όσον αφορά στην ψύξη – θέρμανση του κτιρίου, ολοκληρώνεται η διαδικασία εγκατάστασης των επιπλέον κλιματιστικών μονάδων καθώς και η συντήρησή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας