Ο Thomas Cook πούλησε την Tour Vital

Την Tour Vital πούλησε ο Thomas Cook σε ολλανδικό χρηματοπιστωτικό ταμείο ως μέρος της στρατηγικής εστίασής του στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

O tour operator πούλησε την θυγατρική του στη Nimbus Hands-On Investors, η οποία κατέχει σήμερα το 70% της εταιρείας με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της θυγατρικής, Beat Zingg της να έχει μερίδιο 15%.

Ποια είναι η Tour Vital

H Tour Vital αγοράστηκε από τον Thomas Cook το 2011 προκειμένου να έχει έναν ταξιδιωτικό πράκτορα άμεσων πωλήσεων στο χαρτοφυλάκιό της με τον εκπρόσωπο της εταιρίας να δηλώνει αναφορικά με αυτό το deal:

«Αυτή η απόφαση είναι η στρατηγική τοποθέτηση του Thomas Cook, με έμφαση στην βασική επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία περιλαμβάνει την επέκταση των δικών του ξενοδοχείων και τη συγκέντρωση τους σε ένα σαφές χαρτοφυλάκιο προϊόντων σε όλες τις αγορές».

Σημειώνεται ότι η Tour Vital με έσοδα περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ, ειδικεύεται σε εκδρομές με συνοδό ιατρό και οι πελάτες του είναι ως επί το πλείστον υψηλού εισοδηματικού επιπέδου ταξιδιώτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας