Ο Υπουργός Ναυτιλίας

Ο Υπουργός Ναυτιλίας βρέθηκε στο Εμπορικό –Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΒΕΠ στην οποία ήταν προσκεκλημένος.

«Η μικρομεσαία επιχείρηση είναι ουσιώδες μέγεθος για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας και πρέπει να στηριχτεί. Το Υπουργείο Ναυτιλίας θα κάνει αυτό που του αναλογεί στη στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας ενώ επίσης ο κος. Κουβέλης αναφέρθηκε και στην εκκρεμότητα που υπάρχει αναφορικά με την εφαρμογή και υλοποίηση της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΠ στην Cosco, όσον αφορά το Master Plan του λιμανιού, στα ζητήματα που αφορούν στην Ακτοπλοΐα, καθώς και στην ΚΥΑ, σχετικά με τον ΦΠΑ στις ναυτιλιακές δραστηριότητες.

Επίσης αναφέρθηκε ακόμα σε ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει το υπουργείο και προκύπτουν σε σχέση με το Master Plan του ΟΛΠ και αφορούν σε ευρύτερες επιχειρηματικές δραστηριότητες, γύρω από τον Πειραιά, σε ζητήματα, ανταγωνισμού, προστασίας της εργασίας και  προστασίας του περιβάλλοντος, ζητήματα που έχουν σχέση με τη συνεργασία της «θάλασσας» με τις πόλεις. «Μπορεί ως υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να βλέπω προς τη θάλασσα, αλλά να είστε βέβαιοι ότι δεν έχω στραμμένη την πλάτη στην ενδοχώρα και στον ευρύτερο Πειραιά», δήλωσε ο κ. Κουβέλης και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του σημειώνοντας ότι είναι ανοικτός σε συνεργασίες γύρω από την «εργατικότητα», όπως εκφράζεται από το Επιμελητήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας