Όλες οι Περιφέρειες στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ συγκεντρώνει όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί 1 – 4 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η έκθεση που έγινε θεσμός επιστρέφει δυναμικά για έκτη συνεχόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερες συμμετοχές, καινοτόμες προτάσεις και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις. Η 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανανεώνει το ραντεβού με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας από την 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα δώσουν το παρών μικροί παραγωγοί από την περιφέρεια φέρνοντας σε επαφή τα σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα τους με το κοινό αλλά και τους επαγγελματίες του κλάδου από την εγχώρια και παγκόσμια αγορά.

Η κορυφαία έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιμένει… ελληνικά και δίνει την δυνατότητα σε παραγωγούς, καλλιεργητές, οινοπαραγωγούς και μικροζυθοποιίες, νέους επιχειρηματίες, απ’ όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερα αναγνωρισμένα προϊόντα να προβάλλουν τα προϊόντα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχοντας την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις με αγοραστές από μεγάλες διεθνείς αγορές, αλλά και να διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο στην αγάπη του κοινού.

Βιολογικά προϊόντα, αποστάγματα, παραδοσιακές γεύσεις, προϊόντα από έλληνες παραγωγούς που έχουν κατακτήσει τις διεθνείς αγορές θα πρωταγωνιστήσουν στη μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή της Ελλάδος, την «6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Ανακαλύψτε την Ελλάδα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας