Ολοκληρώθηκε η συμφωνία Βασιλάκη – Σμπώκου, με τις δύο εταιρίες να ενώνουν τις επιχειρηματικές τους δυνάμεις.

Πρόκειται για μια ιστορική θα λέγαμε συμφωνία στον χώρο του τουρισμού καθώς η συνολική δυναμικότητα των μονάδων της Golf Residences είναι 3020 κλίνες (συμπεριλαμβανομένου και του Sheraton Rhodes Resort).

Πιο αναλυτικά η Evergolf Τουριστικές Επενδύσεις , εταιρεία του ομίλου Βασιλάκη, αποκτά ένα σημαντικό ποσοστό της εταιρείας Golf Residences, που ανήκει στην οικογένεια Σμπώκου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Golf Residence είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία και operator των τουριστικών μονάδων Blue Palace a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights, Koutouloufari Village Holiday Club, που λειτουργούν όλες στη μεγαλύτερη τουριστική περιοχή της χώρας, στην Κρήτη ενώ κατέχει συμμετοχή 50% στο Sheraton Rhodes Resort στην Ρόδο.

Στην εταιρεία Golf Residences παραμένουν οι μέτοχοι Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου, διατηρώντας ακέραιη την συμμετοχή τους, αλλά και το management των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η κα. Αγάπη Σμπώκου

Η κα Αγάπη Σμπώκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Golf Residences, μαζί με την Κωστάντζα Σμπώκου διατηρούν την ακέραιη συμμετοχή τους στο μετοχικό πακέτο αλλά και στο management των ξενοδοχειακών μονάδων που ανήκουν στην εταιρία. Η κα. Αγάπη Σμπώκου δήλωσε αναφορικά με την συμφωνία: «Καλωσορίζουμε την EVERGOLF και τη συνεργασία με την οικογένεια Βασιλάκη, με τη βεβαιότητα ότι οι κοινές μας αξίες στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών, αλλά και οι σημαντικές συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσά μας, θα ενισχύσουν περαιτέρω την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας μας».

Ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης από την πλευρά του δήλωσε:

«Αισθανόμαστε τιμή που συνδεόμαστε με μια επιχειρηματική οικογένεια γνωστή για την ποιότητα που προσφέρει παραδοσιακά στο χώρο του τουρισμού και ταυτόχρονα ικανοποίηση που η ένταξη της Evergolf στον κλάδο των ξενοδοχείων έρχεται μέσα από τη συνεργασία με μια τόσο αναγνωρισμένη και επιτυχημένη εταιρεία».

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Evergolf Τουριστικές Επενδύσεις, εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη, δεν έχει οποιαδήποτε μετοχική σχέση με τις δυο εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες, στις οποίες βασικός μέτοχος είναι επίσης η οικογένεια Βασιλάκη (τις Αutohellas & Aegean Airlines).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας