Ολοκληρώθηκε το «3ο Agios Nikolaos Cliff Diving 2018»

Ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση για το «Agios Nikolaos Cliff Diving 2018», ολοκληρώθηκε.

Το «Agios Nikolaos Cliff Diving 2018» είναι μια διοργάνωση μοναδική στον κόσμο και που κάθε χρόνο προβάλλει μέσα από τις δράσεις της τόσο την πόλη του Αγίου Νικολάου όσο και την Κρήτη, εντός και εκτός συνόρων.

Φέτος τη «φλεγόμενη βουτιά» που έκλεισε και την διοργάνωση έκανε από ύψος 20 μέτρων έκανε ο 42χρονος Ηλία Σκούρωφ ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία καταδύτης του κόσμου, κερδίζοντας για πολλοστή φορά το θερμό χειροκρότημα των θεατών, σε μια βουτιά που απαιτεί μεγάλη ακρίβεια στην εκτέλεση της.

Η καυτή επιλογή που έκανε να τυλιχτεί με φλεγόμενο βαμβάκι και να βουτήξει στη λίμνη, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη και το θέαμα στο ζενίθ, για τους χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν το φυσικό αμφιθέατρο της λίμνης Βουλισμένης, ήταν η πιο παράτολμη κατάδυση που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Ρώσος καταδύτης.

Το «Agios Nikolaos Cliff Diving 2018» στηρίζεται από τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής τις οποίες βράβευσαν η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, ο βουλευτής Μανόλης Θραψανιώτης, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας