Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εξάγει τα προιόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες και έχει προμηθεύσει μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο, με σημαντικότερα τα ακόλουθα: Διεθνή Αεροδρόμια (Σουηδία, Πορτογαλία, Ινδία, Γερμανία, Κατάρ), Εμπορικά Κέντρα (Ην. Βασίλειο, Εσθονία, Σουηδία), Ξενοδοχεία (Σουηδία, Ιορδανία, Λίβανος, Ομάν), Εμπορικά Κέντρα ( Ην. Βασίλειο, Εσθονία, Σουηδία), Νοσοκομεία, Τούνελ και διάφορες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει διεισδύσει δυναμικά και στον χώρο της ναυτιλίας, με στόχο να τοποθετηθούν τα προϊόντα της τόσο σε ελληνικά, όσο και σε ξένα πλοία.  Έχοντας την εμπειρία των 38 ετών από την ίδρυσή της έως σήμερα, αλλά και την πλήρη επίγνωση της ευθύνης που έχει η επάνδρωση των πλοίων, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. δύναται να ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις του κλάδου της ναυτιλίας, έχοντας ως κύρια προτερήματά της, την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της, τα οποία διαθέτουν ειδική πιστοποίηση για τοποθέτηση στη ναυτιλία από τον Βρετανικό νηογνώμονα LLOYDS και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της. Πρόσφατα η εταιρεία εγκατέστησε ολοκληρωμένο σύστημα Διευθυνσιοδοτούμενης Πυρανίχνευσης και Φωτισμού Ασφαλείας στο καράβι ΣΑΟΝΗΣΟΣ, το οποίο θα εκτελεί το δρομολόγιο: Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση  προϊόντων της, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, όσον αφορά πλοία και κτήρια. Η γραμμή παραγωγής, τα προϊόντα και το σύστημα ποιότητάς της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχουν βραβευθεί πολλές φορές, γεγονός που καθιστά τα προϊόντα της άκρως ανταγωνιστικά και αξιόπιστα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας